Wenmengyichang-2022 עמדת תצוגה עמד

הכן התצוגה מלא בסגנון רטרו ונוסטלגי, עדין מאוד. הבסיס הדקורטיבי שלנו בעץ הוא קישוט בית טוב מאוד, עם מראה אלגנטיות. חומר : אבוני. גודל : 17x17x7cm 、 22x22x7cm 、 27x27x7cm; 3 גדלים זמינים. אגרטל מרובע עומד מושלם כדי להציג את עציץ או האגרטל המועדפים עליך דגים ועוד!. בסיס זה הוא קישוט ביתי טוב מאוד, שפר את טעם הבית, הוסף קסם לביתך. שם : אגרטל עץ בסיסי : ebonysize : S 17x17x7cmm 22x22x7cml 27x27x7 ס"מ (1 אינץ '= 2.54 ס"מ או 1 ס"מ = 0.393 אינץ') אריזה : 1 1 אינץ '= 2.54 ס"מ או 1 ס"מ = 0.393 אינץ') : 1 1 = 2.54 ס"מ = 0.393 אינץ ') : 1 (1 = 2.54 ס"מ = 0.393). x אגרטל עץ baseprompt : 1. אנא בדוק את הגודל לפני הרכישה, הגודל נמדד באופן ידני, אנא הבן עבור כמה שגיאות קלות .2. אין פריטים אחרים מלבד המוצר בתמונות המוצר .3. בגלל מסך התצוגה, אור הסביבה וסיבות אחרות, תפיסת אור הצבע שונה במקצת. אם אתה מוצא בעיות במוצרים שלנו, אנא אל תהסס לפנות אלינו באמצעות דואר אלקטרוני, אנו נפתור את הבעיה בהקדם האפשרי .5. בברכה את השיתוף והמשוב שלך כדי שנוכל לספק לך מוצרים ושירותים טובים יותר.