Artibetter Decor Celestial Tarot מתנות מעץ טארוט קופסא אחסון קופסת עתידות מספרת Trinket שמירת מזכרת

מטרות מרובות, לא רק יכולות להיות לאחסון כרטיסים, אלא גם פריטים קטנים כמו מברשות איפור, גלויות, שינוי וכן הלאה. דפוסים משמעותיים סגנון מסתורין לרוב המסיבות, כמו ליל כל הקדושים, מסיבות יום הולדת עם נושא, חג ההודיה, חתונות, מקלחות כלה, להשאיר זיכרונות בלתי נשכחים לאורחים שלך. עשוי מחומר עץ פרימיום, עם ביצועים טובים, יכול לשרת אותך זמן רב ללא נזק. תיבת אחסון כרטיסים מעשית, שעלולה הפסד הקלפים שלך להשפיע על המשחק הבא. קטן ועדין, קל לאחסון, אינו תופס מקום, עיצוב אבזם, קל לפתוח ולסגור. מטרות מרובות, לא רק יכולות להיות לאחסון כרטיסים, אלא גם פריטים קטנים כמו מברשות איפור, גלויות, שינוי וכן הלאה. דפוסים משמעותיים סגנון מסתורין לרוב המסיבות, כמו ליל כל הקדושים, מסיבות יום הולדת עם נושא, חג ההודיה, חתונות, מקלחות כלה, להשאיר זיכרונות בלתי נשכחים לאורחים שלך. עשוי מחומר עץ פרימיום, עם ביצועים טובים, יכול לשרת אותך זמן רב ללא נזק. תיבת אחסון כרטיסים מעשית, שעלולה הפסד הקלפים שלך להשפיע על המשחק הבא. קטן ועדין, קל לאחסון, אינו תופס מקום, עיצוב אבזם, קל לפתוח ולסגור. תיאור אתה אוהב לשחק משחקים? לא מצליחים למצוא מכולה מתאימה לאחסון הכרטיסים שלך? אל תדאג, המוצר שלנו יכול לעזור לך לפתור את הקשיים שלך. תיבת אחסון זו מיועדת במיוחד לכרטיסי אחסון, העשויים מעץ, חומר מוצק וחיי שירות ארוכים. זה יכול לעזור לך לארגן קלפים והפסד מבולגן מהשפעה על התקדמות המשחק. תכונות צבע : חאקי-חומר : גודל עץ : 20.00x10.00x5.90 ס"מ/7.86x3.93x2.32 אינץ 'עשוי מחומר עץ פרימיום, עם ביצועים טובים, יכולים לשרת אותך זמן רב ללא נזק .- תיבת אחסון כרטיסים מעשיים, שיכולה להפסיד הקלפים שלך להשפיע על המשחק הבא .- דפוסים משמעותיים סגנון מסתורין לרוב המסיבות, כמו ליל כל הקדושים, מסיבות יום הולדת עם נושא, חג ההודיה , חתונות, מקלחות כלות,, להשאיר זיכרונות בלתי נשכחים לאורחים שלך. חנות, לא תופסת שטח, עיצוב אבזם, קל לפתוח ולסגור. חבילה כולל תיבת 1 x.