עמוד ברזל QQMORA גולף, מועדון גולף נטו ראש כיסוי 10 מחשבים ממוספרים לאימונים

אטום למים : כיסוי ראש מועדון הגולף הזה עמיד ורך, אטום למים ועמיד בפני כתמים, עמיד בפני זיעה ועפר, וניתן להשתמש בו במשך זמן רב. מטרה : לכסות את מוט הברזל כדי לשמר את מועדון הגולף, שהוא מגן סופר ויכול למנוע ניכרים ושריטות, עמידות בפני שריטות מעולה והגנה על שריטות. ממוספר : כיסויי ראש מוט ברזל גולף ממוספרים, ו -10 מספרים מכסים (3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, P, S, A), כך שניתן יהיה לזהות בבירור את המועדונים. יכולת נשימה טובה : זה עשוי מחומר רשת עם יכולת נשימה טובה, ומספק הגנה טובה למועדוני גולף הברזל שלך. קל לשימוש : ניתן להכניס בקלות את ראש המועדון לכיסוי הראש של המועדון, וניתן גם להוריד אותו בקלות, וזה קל לתפעול ולהשתמש בו. אטום למים : כיסוי ראש מועדון הגולף הזה עמיד ורך, אטום למים ועמיד בפני כתמים, עמיד בפני זיעה ועפר, וניתן להשתמש בו במשך זמן רב. מטרה : לכסות את מוט הברזל כדי לשמר את מועדון הגולף, שהוא מגן סופר ויכול למנוע ניכרים ושריטות, עמידות בפני שריטות מעולה והגנה על שריטות. ממוספר : כיסויי ראש מוט ברזל גולף ממוספרים, ו -10 מספרים מכסים (3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, P, S, A), כך שניתן יהיה לזהות בבירור את המועדונים. יכולת נשימה טובה : זה עשוי מחומר רשת עם יכולת נשימה טובה, ומספק הגנה טובה למועדוני גולף הברזל שלך. קל לשימוש : ניתן להכניס בקלות את ראש המועדון לכיסוי הראש של המועדון, וניתן גם להוריד אותו בקלות, וזה קל לתפעול ולהשתמש בו. תכונה : 1. אטום למים : כיסוי ראש מועדון הגולף הזה עמיד ורך, אטום למים ועמיד בפני כתמים, עמיד בפני זיעה ועפר, וניתן להשתמש בו במשך זמן רב .2. מטרה : לכסות את מוט הברזל כדי לשמר את מועדון הגולף, שהוא מגן סופר ויכול למנוע ניכרים ושריטות, עמידות בפני שריטות מעולה והגנת שריטות .3. ממוספר : כיסויי ראש מוט ברזל גולף ממוספרים, ו -10 מספרים מכסים (3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, P, S, A), כך שניתן יהיה לזהות בבירור את המועדונים. יכולת נשימה טובה : זה עשוי מחומר רשת עם יכולת נשימה טובה, ומספק הגנה טובה למועדוני גולף הברזל שלך .5. קל לשימוש : ניתן להכניס בקלות את ראש המועדון לכיסוי הראש של המועדון, וניתן גם להוריד אותו בקלות, וזה קל להפעלה ולהשתמש בו. מפרט : סוג פריט : ראש מועדון הגולף כיסוי כיסוי : משקל גרוס רשת : 100 גרם / 3.5 Ozuse : לכסות את ראש הברזל כדי לשמר את רשימת חבילות המועדון : 10 x כיסוי ראש מועדון.

Item Type:
 Golf Club Head Covers
Material:
Mesh Cloth
Gross Weight:
100g / 3.5oz
Use:
cover the iron head to preserve the club
Package List:
10 x Club Head Cover :