מודל הוראה, מודל שיני אנטומיה מודל שיניים שיניים - מודל שיניים לחינוך - ללא חניכי

נהדר לבתי ספר, בתי חולים, עזרים חזותיים בהוראת בריאות גופנית. ניתן להשתמש בפרקטיקות טיפול או בשיעור אנטומיה במכללות. מרקם ברור : המרקם ברור במיוחד, התבנית היא עובש הדיוק של ההזרקה, האנטומי הוא סטנדרטי מאוד. קל לשאת עיצוב בגודל קטן, ניתן למקם אותו ביציבות על השולחן עם הבסיס השטוח. נמנע מהחלקה של תהליך ההפגנה, המושלם להצגה שלך. למידה טובה יותר : כלי הכשרה לחינוך ושתילה מעולים לתלמידים/מורים/שימוש מקצועי, בחירה מועדפת של מומחים. מודל השתלת שיניים מנדבולרית : מודל שיניים זה מורכב מחומר שרף באיכות גבוהה, לא רק לשיקום תותבות, אלא גם לנטיעת אימונים. נהדר לבתי ספר, בתי חולים, עזרים חזותיים בהוראת בריאות גופנית. ניתן להשתמש בפרקטיקות טיפול או בשיעור אנטומיה במכללות. מרקם ברור : המרקם ברור במיוחד, התבנית היא עובש הדיוק של ההזרקה, האנטומי הוא סטנדרטי מאוד. קל לשאת עיצוב בגודל קטן, ניתן למקם אותו ביציבות על השולחן עם הבסיס השטוח. נמנע מהחלקה של תהליך ההפגנה, המושלם להצגה שלך. למידה טובה יותר : כלי הכשרה לחינוך ושתילה מעולים לתלמידים/מורים/שימוש מקצועי, בחירה מועדפת של מומחים. מודל השתלת שיניים מנדבולרית : מודל שיניים זה מורכב מחומר שרף באיכות גבוהה, לא רק לשיקום תותבות, אלא גם לנטיעת אימונים. מושלם לשיעור אנטומיה ופיזיולוגיה! מודלים למידה אנטומית אלה הם דרך נהדרת ומהנה ליצור סביבת לימוד ידיים בכל תפאורה! מודל זה הוא רפואה פנימית, פיזיותרפיה, ניתוחים והוראה קלינית, מניעת מחלות תעסוקתיות, ארגונומיה, חינוך גופני וכלי חינוכי טוב סייע בהוראה בתחומים אחרים.לטכנאים שלנו יש שנים של ניסיון ממקור ראשון ויש להם ידע נרחב על הציוד והמודלים שאנו מוכרים. אנו מספקים חלקי תחזוקה ותיקון מהמלאי שלנו. שומר על קו פתוח של תקשורת לכולם. אנו באמת מאמינים כאן, שהחברה שלנו והמוצרים שלנו ייחודיים מכל ספקי סחורה אחרים. מודל האנטומיה הזה מושלם למשרד הרופא, כיתת האנטומיה או סיוע לימוד.