משקפי בטיחות ביפוקליים של ויטנזי עם קוראים עוטפים ספורט מגדלים בטיחות קריאה משקפי מגן גברים נשים פלרמו

מְיוֹבָּא. מסגרת פלסטיק. עדשת פוליקרבונט. לא מקוטב. ציפוי ציפוי הגנת UV. רוחב עדשות : 60 מ"מ, גשר : 17 מ"מ, זרוע : 135 מ"מ, גובה : 44 מ"מ, אורך : 137 מילימטרים. בטיחות-Full משקל קל אך מציע הגנה בעלת השפעה גבוהה העומדת בסטנדרטים של ANSI Z87.1-2015 למשקפיים בטיחותיים עם תכנון עוטף המספק הגנה מוגברת של הצד והראייה ההיקפית. עדשות ביפוקליות כמעט בלתי נראות - משקפיים רגילים למעלה עם כוח כמעט בלתי נראה 2.75 בתחתית. ציפוי פלאש UV 400 - מספק בהירות מעולה, עמיד אולטרה עמיד בפני שריטות, חוסם 100% מקרני UVB ו- UVA על ידי הבטחת אור מתחת לאורך הגל של 400 ננומטרים מגיעים לעיניים. הגנה על עיניים-הגנה על השפעה גבוהה, עמידה בפני התזה, המיועדת למקומות עבודה תעשייתיים להפחתת פגיעה בעיניים. עטיפה אידיאלית לעבודה ומשחק - נהדר לעבודות עץ ונגרות, עבודות מתכת ובנייה, עבודות מעבדה ושיניים, ירי, רכיבה על אופניים, מחבט. מְיוֹבָּא. מסגרת פלסטיק. עדשת פוליקרבונט. לא מקוטב. ציפוי ציפוי הגנת UV. רוחב עדשות : 60 מ"מ, גשר : 17 מ"מ, זרוע : 135 מ"מ, גובה : 44 מ"מ, אורך : 137 מילימטרים. בטיחות-Full משקל קל אך מציע הגנה בעלת השפעה גבוהה העומדת בסטנדרטים של ANSI Z87.1-2015 למשקפיים בטיחותיים עם תכנון עוטף המספק הגנה מוגברת של הצד והראייה ההיקפית. עדשות ביפוקליות כמעט בלתי נראות - משקפיים רגילים למעלה עם כוח כמעט בלתי נראה 2.75 בתחתית. ציפוי פלאש UV 400 - מספק בהירות מעולה, עמיד אולטרה עמיד בפני שריטות, חוסם 100% מקרני UVB ו- UVA על ידי הבטחת אור מתחת לאורך הגל של 400 ננומטרים מגיעים לעיניים. הגנה על עיניים-הגנה על השפעה גבוהה, עמידה בפני התזה, המיועדת למקומות עבודה תעשייתיים להפחתת פגיעה בעיניים. עטיפה אידיאלית לעבודה ומשחק - נהדר לעבודות עץ ונגרות, עבודות מתכת ובנייה, עבודות מעבדה ושיניים, ירי, רכיבה על אופניים, מחבט. אודות אוסף פלרמו, משקפי השמש הספורטיביים הספורטיביים של פלרמו בנויים לנוחות ועמידות עם עיצובים בהשראת ללבוש עיניים איטלקי מודרני. משקפי הפרימיום הנוחים אך הפרימיום הנוחים אך הפרימיים הללו כוללים מסגרת קלה ועם זאת חזקה.