קרצוף גוף קרצוף גוף קרצוף גוף קרצוף גוף סיליקון אמבטיה סיליקון סיליקון מברשת אמבטיה סיליקון גוף גוף

סיליקון. סיליקון מברשת אמבטיה לתינוקות : זוהי מברשת רב -פונקציונלית, יכולה לשמש גם כעיסוי גוף וכלי ניקוי. מברשת שמפו לילדים : קל יותר להחזיק אפילו עם ידיים סבון רטובות, והזיפים שלה אך עבים מספקים אפקט מעסה. מכסה עריסה של מברשת אמבטיה לתינוק : צחצוח הקרקפת של תינוקך מדי יום יכול להביא רגיעה לתינוק שלך לפני שינה. מברשת אמבטיה זיפים : זיפים סופר ועדינים לעור תינוק רגיש מבלי לפגוע ביעילות. מברשת ידית ארוכה : מברשת שמפו עם ידית אחיזה מושלמת כך שתתאים לך בנוחות, נוחה לשימוש. סיליקון. סיליקון מברשת אמבטיה לתינוקות : זוהי מברשת רב -פונקציונלית, יכולה לשמש גם כעיסוי גוף וכלי ניקוי. מברשת שמפו לילדים : קל יותר להחזיק אפילו עם ידיים סבון רטובות, והזיפים שלה אך עבים מספקים אפקט מעסה. מכסה עריסה של מברשת אמבטיה לתינוק : צחצוח הקרקפת של תינוקך מדי יום יכול להביא רגיעה לתינוק שלך לפני שינה. מברשת אמבטיה זיפים : זיפים סופר ועדינים לעור תינוק רגיש מבלי לפגוע ביעילות. מברשת ידית ארוכה : מברשת שמפו עם ידית אחיזה מושלמת כך שתתאים לך בנוחות, נוחה לשימוש. החבילה כוללת מאפייני מברשת רחצה של 1 x - זיפים סופר ועדינים לעור תינוק רגיש מבלי לפגוע ביעילות. - חומר : סיליקון. - זוהי מברשת רב -פונקציונלית, יכולה לשמש גם ככלי לעיסוי גוף וכלי ניקוי. - הרגע את שרירי הקרקפת והפחית את הלחץ, הביא תחושה נפלאה לתינוקך. - מברשת שמפו עם ידית אחיזה מושלמת כך שתתאים לך בנוחות, נוחה לשימוש. - גודל : 11 x 10 x 5 ס"מ/ 4.32 x 3.93 x 1.97 אינץ '. - אין צורך לדאוג לציפורניים הארוכות שלך או לקרקפת התינוק הרגיש שלך. קבל אחד והתחל את סלון הקרקפת שלך לילדים לתינוקות. מידע על סחורות עיסוי בקרקפת, הצוואר או הגוף של התינוק, הקלה על עייפות, לחץ ושרירים כאב. מברשת שמפו נהדרת למקלחת לילדים לתינוקות לשימוש יומיומי. עיצוב הניתן לכיפוף, גמישות טובה. ידית ארגונומית, קל לתפוס. כוס יניקה נוחה, אחסון נוח, לאחר השימוש, נדבק על המראה, אריחי קרמיקה זכוכית ומשטח חלק אחר, כדי למנוע אובדן או מלוכלך.