DOITOOL 4 יח '

ווים תלויים במטבח- פשוט בעיצוב, אך מאוד מעשי בשימוש, מה שמביא לך נוחות רבה. ווים מעיל- מתאים לחדר אמבטיה, חדר שינה, סלון, מטבח ומשרד. כלי ארגון נהדר לחיסכון בחלל וארגון ביתי. ווים מגבות- באופן נרחב בחדרי אמבטיה, ארונות, מטבחים ומוסכים להשעות פריטים שונים כמו שרשראות, ספלי קפה, ספלים, מעילים, חגורות, תיקים, תכשיטים, סלים, כלי בישול, מפתחות ועוד. תלייה של ווים- גודל קטן וקומפקטי, אור במשקל, אתה יכול לשאת ולהשתמש בו לאן שאתה הולך. וו רב-פונקציונלי- מגבות חלונות רחצה תלויות, בגדים, בגדי ים, מעילים, תיקים, מברשות איפור ועוד. ווים תלויים במטבח- פשוט בעיצוב, אך מאוד מעשי בשימוש, מה שמביא לך נוחות רבה. ווים מעיל- מתאים לחדר אמבטיה, חדר שינה, סלון, מטבח ומשרד. כלי ארגון נהדר לחיסכון בחלל וארגון ביתי. ווים מגבות- באופן נרחב בחדרי אמבטיה, ארונות, מטבחים ומוסכים להשעות פריטים שונים כמו שרשראות, ספלי קפה, ספלים, מעילים, חגורות, תיקים, תכשיטים, סלים, כלי בישול, מפתחות ועוד. תלייה של ווים- גודל קטן וקומפקטי, אור במשקל, אתה יכול לשאת ולהשתמש בו לאן שאתה הולך. וו רב-פונקציונלי- מגבות חלונות רחצה תלויות, בגדים, בגדי ים, מעילים, תיקים, מברשות איפור ועוד. רשימת חבילות 4 x מאפייני ווים קיר - מתאימים לחדר אמבטיה, חדר שינה, סלון, מטבח ומשרד. כלי ארגון נהדר לחיסכון בחלל וו הוק של הארגון הביתי. - קל לשימוש ולהתקין. יפה ומסוגנן, תואם לכל וו אמבטיה של עיצוב בית מעוצב מודרני. -חומר : מחזיק מפתח קישוט נירוסטה -צבע : וו מתכת כסף -פשוט בעיצוב, אך מעשי מאוד בשימוש, מה שמביא לך נוחות רבה ווים קיר לתלייה. גודל : 9.70x6.00x4.80 ס"מ/3.81x2.36x1 וו רב -תכליתי. - תליית חלוקי רחצה מגבות, בגדים, בגדי ים, מעילים, תיקים, מברשות איפור ועוד ווים תלויים מתכת. - קל למצוא וים קירות אלה הם דרך נהדרת לחסוך וו קיר חלל. וו אחסון של Goodswall האם אתה מחפש וו קיר מקצועי ועם זאת סביר? האם אתה מחפש כלי יציב ואמין שיכול לבצע עבודות מרובות בבת אחת? אם כן, אל תסתכל רחוק יותר! וו הקיר שלנו חייב לענות על הצרכים שלך, וו המגבת הזה הוא אחת הבחירות הטובות ביותר עבורך.