24 חבילות Esfun 4.4 אינץ 'גדול 304 ווים S נירוסטה לתלייה מקורה וחיצונית אטומה לחלודה

פשוט לארגן את הארון שלך על ידי צעיפים תלויים, ארנקים, חגורות, כובעים, גופיות, ג'ינס, מארגני תכשיטים; השתמש בהם בחדר האמבטיה כדי לתלות מטליות, לופיות, מברשות גוף, מוצרי טיפוח, מגבות וגלימות ללא ברגים או דבקים; ארגון כלים במכוניות מוסך ותלייה צמחים בגינה שלך וכו '!. קמפיינים עם כמעט מתלים : מדידת רוחב רוחב של 4.4 "באורך 3" (1.5 "ורוחב 1.4" בשני קצוות) בעובי של 2 מ"מ, מתאימים כמעט מוטות/מתלים מבלי לדאוג קטן מדי או רדוד, חזק מספיק כדי להחזיק פריטים כבדים. מראה מסוגנן וצבע רסיס יכול להתאים היטב כמעט לכל מתלי קיתן וארון בסגנון. ווים כלי עזר מעשיים : עם ווים השירותים הללו, אתה יכול פשוט לתלות את הכלים שלך על הקיר ולא שרוע על שולחן העבודה או ממולא במגירות. - גודל : x-large. - אורך : 4.4 אינץ '. - עובי : 2 מ"מ. - רוחב הפתחים : 1.5 אינץ '. - כמות : 24 חבילה. - חומר : 304 נירוסטה. - עיצוב שטוח בצורת S, יציב יותר להחזיק פריטים כבדים מאשר עגולים. - 24 יח 'לכל חבילה, ומציעים לכם מספר פתרונות אחסון למטבח, אמבטיה, ארון, גינה, מוסך, משרד בו זמנית. - מעשי ועמיד, עשוי מפלדת אל חלד כבדה, עמיד בפני חלודה, ניתן להשתמש בכל מקום בכל מקום שנה אחר שנה!. - עובד נהדר לתלות כלי המטבח שלך, כמו מחבתות, סירים, מרית, ספלי קפה, מגבות ידיים, פוטולדר, כפות. - אידיאלי גם לארגון הארונות שלך על ידי תליית הצעיפים שלך, ארנקים, חגורות, כובעים, גופיות, ג'ינס, מארגני תכשיטים; - השתמש בהם בחדר האמבטיה כדי לתלות מטליות רחצה, לופאס, מברשות גוף, מוצרי טיפוח, מגבות וגלימות. - מושלם לצמחים תלויים, הזנות ציפורים וקישוטים לגינה.