ווים תקרה בכיתה Sharptank-חוזק תקרת אלומיניום חוזק לאלומיניום אטב מהווה אטב מיועד לטיפות Trop-Tems-מחזיק

וו-Bar מתכת המיועד להצגת עבודות סטודנטים, מוביילים, שלטים וקישוטים. אידיאלי לשימוש בכיתה. מיוצר מאלומיניום בעוצמה גבוהה בגימור אמייל לבן. שני ווים של שני חלקים הננעלים יחד לאורך T-Bar כדי ליצור תמיכה מאובטחת לתקרות ירידה. כל וו מחזיק עד 15 פאונד; 1 "רוחב, 1.5" גובה. וו-Bar מתכת המיועד להצגת עבודות סטודנטים, מוביילים, שלטים וקישוטים. אידיאלי לשימוש בכיתה. מיוצר מאלומיניום בעוצמה גבוהה בגימור אמייל לבן. שני ווים של שני חלקים הננעלים יחד לאורך T-Bar כדי ליצור תמיכה מאובטחת לתקרות ירידה. כל וו מחזיק עד 15 פאונד; 1 "רוחב, 1.5" גובה. ווים לתקרת כיתת מתכת שלנו הם מהירים יעילים המיועדים להצגת עבודות סטודנטים, מוביילים, שלטים וקישוטים. ווים התקרה "תלויים" מהמסלולים "T-Bar" המושעים הנפוצים ברוב הכיתות. Ê כל וו כולל שני חלקים ש"קליפ "או" ננעולים "יחד כדי ליצור וו מאובטח לתקרות טיפה. מאפשר לווים לנוע בחופשיות למעלה ולמטה לאורך המסלול המושעה.