Fauuche JF-XUAN מעיל מתלה קיר קיר מעיל רכוב, מתלה מתלה מעיל כניסה, 4 ווים כפולים מתכת תואם למגע תואם

* חומר טוב העשוי מעץ מוצק טבעי של 100% , יחידת מדף תלויה קיר זו חזקה, מוצקה וידידותית לסביבה. * קל להתקנה וניקוי מתלה מעיל קיר זה קל להתקנה באמצעות ברגי האביזרים הכלולים ומדריך ההוראות, ועם המשטח החלק, תוכלו לנקות בקלות את מדף העץ בעזרת מטלית ניקוי. * מדף הקיר הזה חוסך חלל משקל קל ועיצוב חדשני, מושלם לשימוש בסלון, חדר שינה, מסדרון, מרפסת, מטבח או מקום מתאים אחר, כדי לשמור על בית או משרד מסודר ומאורגן, וזה מאוד מרחבים. * מתלה רב -תכליתי משולב עיצוב וו מדף, מתלה הוו הזה תואם מושלם לחסוך שטח החדר שלך ולהפוך את הבית שלך למסודר ומסוגנן. עליון עם מדף שטוח במתלה זה נוח תואם לחיזוק ספרים, מסגרת תמונה, מפתחות וכמה צמחים קטנים או כל פריטים קטנים אחרים, וניתן לשמש ווים מעיל תואמים שקיות תליה, מעילים, מטריות, מגבות וכו '. לקוחות יקרים , יש כל כך הרבה מוצרים בחנות זו, תוכלו לבחור כאן את המוצרים המועדפים עליכם. אנו נספק לך מוצרים ושירותים איכותיים. אם יש לך שאלות לגבי המוצר, אנא צור איתנו קשר בזמן. * חומר טוב העשוי מעץ מוצק טבעי של 100% , יחידת מדף תלויה קיר זו חזקה, מוצקה וידידותית לסביבה. * קל להתקנה וניקוי מתלה מעיל קיר זה קל להתקנה באמצעות ברגי האביזרים הכלולים ומדריך ההוראות, ועם המשטח החלק, תוכלו לנקות בקלות את מדף העץ בעזרת מטלית ניקוי. * מדף הקיר הזה חוסך חלל משקל קל ועיצוב חדשני, מושלם לשימוש בסלון, חדר שינה, מסדרון, מרפסת, מטבח או מקום מתאים אחר, כדי לשמור על בית או משרד מסודר ומאורגן, וזה מאוד מרחבים. * מתלה רב -תכליתי משולב עיצוב וו מדף, מתלה הוו הזה תואם מושלם לחסוך שטח החדר שלך ולהפוך את הבית שלך למסודר ומסוגנן. עליון עם מדף שטוח במתלה זה נוח תואם לחיזוק ספרים, מסגרת תמונה, מפתחות וכמה צמחים קטנים או כל פריטים קטנים אחרים, וניתן לשמש ווים מעיל תואמים שקיות תליה, מעילים, מטריות, מגבות וכו '. לקוחות יקרים , יש כל כך הרבה מוצרים בחנות זו, תוכלו לבחור כאן את המוצרים המועדפים עליכם. אנו נספק לך מוצרים ושירותים איכותיים. אם יש לך שאלות לגבי המוצר, אנא צור איתנו קשר בזמן. חומר באיכות גבוהה : עשוי מעץ מלא איכותי, עמיד ויציב, קל לניקוי, בריא וידידותי לסביבה עיצוב אלגנטי : מתלה מעיל מעץ זה תואם מושלם לארגון כל כניסה, מסדרונות, מבואה, חדר שינה, מטבחים, חדר אמבטיה או ארון. בחירה טובה התואמת לחדר שצריך מעט שטח או ארגון רב תכליתי : ווים מקלים על מפתחות, מעילים, מעילים, כובעים, מגבות, כובעי בייסבול, צעיפים, חגורות, תיקים ומפרט רצועות כלבים : שם מוצר : קיר סלון חומר מתלה מעיל תלוי : צבעי עץ מוצקים : שיטת התקנה בראונית : Wallmounted Number של שכבות : 1 שכבות : 60 × 10 × 11 סמ"ק משקל ועיצוב חדשני, מדף קיר זה מושלם לשימוש בסלון, בחדר שינה, במסדרון, במטבח או למקום מתאים אחר , כדי לשמור על בית או משרד מסודר ומסודר, וזה מאוד חלל, יש לך שאלות, אנא שאל אותי באמצעות לקוחות דוא"ל, יש כל כך הרבה מוצרים בחנות זו, אתה יכול לבחור את המוצרים המועדפים עליך כאן. אנו נספק לך מוצרים ושירותים איכותיים. אם יש לך שאלות לגבי המוצר, אנא צור איתנו קשר בזמן.