ווים של קישוט קיר VTOSE, וו קישוט ציפורים עמיד למים שרף, ווים בגדים חמודים בחינם, למטבח סלון חדר שינה

חומר שרף : ווים לקישוט הקיר עשויים מחומר שרף באיכות גבוהה, שהוא אטום למים ועמיד, לא קל לשבור ויכול לשמש במשך זמן רב. עיצוב קולב : קולב הסניף הייחודי נועד לתלות מגבות, גלימות, כובעים או מעילים, כדי לענות על הצרכים שלך. עיצוב ציפורים ייחודי : תליית קיר היא תערובת של ארט דקו ופונקציה בסיסית, והיא מושכת אנשים כל עוד הם נכנסים לחדר. קל להתקנה : תקע את הוו לקיר, אין צורך להכות חורים, ואין צורך באנשי מקצוע, אתה יכול להתקין אותו בקלות, ווים יפים וחזקים יכולים לשרת אותך. שימוש דקורטיבי : וו דקורטיבי קטן וחמוד, מתאים לבית, למסעדה, למטבח, למרפסת, למסעדה, לחנות, בבית קפה, מקום עבודה וכו ' , לא קל לשבור וניתן להשתמש בו במשך זמן רב. עיצוב קולב : קולב הסניף הייחודי נועד לתלות מגבות, גלימות, כובעים או מעילים, כדי לענות על הצרכים שלך. עיצוב ציפורים ייחודי : תליית קיר היא תערובת של ארט דקו ופונקציה בסיסית, והיא מושכת אנשים כל עוד הם נכנסים לחדר. קל להתקנה : תקע את הוו לקיר, אין צורך להכות חורים, ואין צורך באנשי מקצוע, אתה יכול להתקין אותו בקלות, ווים יפים וחזקים יכולים לשרת אותך. שימוש דקורטיבי : וו דקורטיבי קטן וחמוד, מתאים לביתכם, למסעדה, למטבח, למרפסת, למסעדה, לחנות, בבית קפה, מקום עבודה וכו '. מפרט : סוג פריט : חומר הוק : שרף שיט Screp Note : אנא אפשר שגיאת 1-2 ס"מ/0.4-0.8 אינץ 'למדידה ידנית.

Item Type:
Hook