אבן מעל דלת וו דלת - נירוסטה SUS304 וו כפול מתכוונן כבד, מארגנים על דלתות ארונות, מקלחת, מגירה, ארון

חומרים : עשוי מפלדת אל חלד מוצקה SUS304, מתלה כבד אינו מתעוות, וו יחיד יכול להעמיס 25 קילוגרמים, מתאים לעובי דלתות פנים של עד 1.8 " / 4.5 ס"מ. מושעה בצורה מוגזמת. עיצוב : משטח הקצה של הוו נועד להיות שטוח, מתאים לתפרי דלתות צרים ורחבים, ומאפשר לדלת להיסגר לחלוטין. שדה : ווים דלתות משמשים במגוון רחב של שדות וניתן למצוא אותם במטבח , חדר אמבטיה, חדר שינה, דן, מעונות, משרד. שירות : מוצר זה מגוון, כל עוד יש מקום אנכי לתלייה ולאחסון. טען 25 קילוגרם, מתאים לעובי דלתות פנים של עד 1.8 " / 4.5 ס"מ. ללא החלקה : עיצוב החרוז מונע את הפריט להחליק כאשר הוא מושעה בצורה מוגזמת. עיצוב : משטח הקצה של הוו נועד להיות שטוח, מתאים לתפרי דלתות צרים ורחבים, ומאפשר לדלת להיסגר לחלוטין. שדה : ווים דלתות משמשים במגוון רחב של שדות וניתן למצוא אותם במטבח, חדר אמבטיה, חדר שינה, מאורה, מעונות, משרד. השירות : מוצר זה מגוון, כל עוד יש מקום אנכי לתלייה ולאחסון. 1. המוצר עשוי מתכת מוצקה מפלדת אל חלד באיכות גבוהה, עם תכונות אנטי מאורוזיביות חזקות ועמידות, לא רק שניתן להשתמש בהן שוב ושוב, השימוש בהם הוא גם נרחב מאוד, הם לא מוגבלים לשימוש באזורים ספציפיים, הם יכולים משמש לפנים ובחוץ, יכול לשמש גם למטרות של מטרות : השתמש בהם במטבח כדי לתלות סירים, כוסות קפה, כלי מטבח, תליית מגבות בחדר האמבטיה, מברשות, תליית מעילים, תיקים בחדר השינה, מארגנים את הכלים שלך בכלי הכלים שלך. המוסך; Orpupt אותם מביאים צמחים מבחוץ או תלויים על הברביקיו 2. מוצר זה שונה ממוצרים דומים אחרים, העיצוב ההומני הוא יותר בתור לשימוש יומיומי, יכול להיות מתאים לחלוטין לדלת ולא יגרד את הדלת 3. אם אינך מרוצה מהמוצר, אנו מספקים שירות החזרה ללא תנאי.