חליפת שמלת פעוטות של Salnier Stoble Boys Sets Sett

תערובת כותנה. מְיוֹבָּא. סגירת כפתורים. שטיפת מכונות. סתיו וחורף מתקרבים במהירות, אך דאגה לא! חליפת מכנסי הילד הפעוטות הזו מושלמת לכל ארבע העונות. מיוצר מבדים בדרגה גבוהה ומציג עיצוב ייחודי, הוא יספק לתינוק שלך מגוון של חוויות והנאה שונות. עיצוב הטוקסידו אידיאלי לאירועים שונים, כולל טבילות, תחרות, מסיבות, חתונות, אירועי כנסייה, מסיבות קוקטיילים וימי הולדת. עם סט חליפת שרוול ארוך, הקטנה שלך תישאר חמה ונעימה במהלך הסתיו, החורף ואפילו האביב. הכומתה המקסימה עם עיצוב עניבת פרפר מוסיפה נגיעה של תחכום וגורמת לתינוק שלך להיראות יותר כמו ג'נטלמן. פרט גודל : 6-12 חודשים (גובה : 27.56 אינץ ') / 12-18 חודשים גובה : 31.50 אינץ') / 18-24 חודשים גובה : 35.43 אינץ ') / 3 T גובה : 39.37 אינץ') / 4 T גובה : 43.3) / 5 T גובה : 47.24 אינץ ') ) / 6 T גובה : 51.18 אינץ '). אנא מצא את תרשים הגודל להתייחסותך. לניקוי קל, ניתן לשטוף את החליפה בעדינות או לשטוף יד בטמפרטורה מקסימאלית של 40 ℃ (104 ℉). מומלץ לשטוף אותו בנפרד מבגדים צבעוניים אחרים. החבילה כוללת חולצה עם שרוולים ארוכים באיכות גבוהה עם עניבת פרפר ומכנסי מתלה של ג'נטלמן. עם העיצוב הקלאסי האופנתי שלו, התינוק שלך יהיה המפלגה הכי מסוגננת ומפלגת המפלגה בחדר. * המכנסיים מאמצים מותניים אלסטיים מתכווננים, ואל תדאגו שהמכנסיים יהיו רופפים או צמודים מדי. * תכנן מגוון בסגנונות אופנה, הביא ילדות נוחה ומאושרת לתינוק שלך. * כולל : חולצה אחת עם שרוול ארוך עם קשת + 1 מכנסיים + 1 מתלה. * רב-תכלית : סט מתלה של תינוק , סיום לימודים, בוטיק או אירוע מיוחד אחר. * מכונה עדינה או רחיצה ידנית במקסימום 40 ℃ (104 ℉). עדיף לשטוף בנפרד מבגדי צבע אחרים. * טיפ חם : הבדל צבע מסוים עשוי להיגרם כתוצאה מצילום אור, תצוגה וגורמים אחרים. גודל ל : 6-12 חודשים (גובה : 27.56 אינץ ') / 12-18 חודשים גובה : 31.50 אינץ') / 18-24 חודשים גובה : 35.43 אינץ ') / 3 T גובה : 39.37 אינץ') / 4 T גובה : 43.3) / 5 T גובה : 47.24 אינץ ') ) / 6 T גובה : 51.18 אינץ '). כתפיות נשלפות : מכנסי ה- BIB המעוצבים עם 2 כפתורים על רצועת הפלטה יכולים להתאים את האורך לנוחות הטובה ביותר. חומר : בד רך, נושם וידידותי לעור לתינוק, עיצוב מיוחד קל ללבוש לתינוק. תוכן חבילה : : חולצה עם שרוולים ארוכים באיכות גבוהה עם עניבת פרפר + מכנסי מתלה של ג'נטלמן. עיצוב טוקסידו המתאים לטבילת קיץ אביב פסחא, תחרות, מסיבה, חתונה, כנסייה, מסיבת קוקטיילים מתנה ראשונה למראה, יום הולדת, משחק, ללבוש מזדמן, חולצה מקסימה ללבוש יומי עם עיצוב עניבת פרפר. ש : האם ניתן לשטוף את הכתמים במכונה?. ת : כן, זה יכול. ש : איזה גודל עלי לקבל לילד שלי בן השנתיים?. ת : קרא את תרשים הגודל ובחר בגודל הנכון. ש : האם הקשת נשלפת?. ת : כן, זה נשלף. ש : האם מערך הבנים רך מספיק?. ת : כן, זה מאוד רך ונוח לתינוק. ש : האם אוכל להסיר את כתפיהם ולהחליף לסוג אחר?. ת : כן אתה יכול. ש : האם יש לו מצליפות ברגליים להחלפת חיתולים מבלי להסיר את המכנסיים?. ת : לא, הם כמו מכנסיים גדולים של ילד, אתה צריך להסיר.