FLOST & ROCK 43P6388 קשת פיות קשת קופסה מוזיקלית תכשיטים צורה סגלגלה

מתאים לגילאי 3+. פתח את הדלת והמוזיקה מנגנת!. 1 מגירות קטנות ושימושיות לאחסון תכשיטים. רוקד חד קרן. מושלם לאחסון כל הפריטים היקרים שלך במקום אחד!. מידות תיבת תכשיטים : 5.51 אינץ 'x 6.41 אינץ' x 3.54 אינץ '. מתאים לגילאי 3+. פתח את הדלת והמוזיקה מנגנת!. 1 מגירות קטנות ושימושיות לאחסון תכשיטים. רוקד חד קרן. מושלם לאחסון כל הפריטים היקרים שלך במקום אחד!. מידות תיבת תכשיטים : 5.51 אינץ 'x 6.41 אינץ' x 3.54 אינץ '. ארגזי התכשיטים המוזיקליים שלנו כל כך מתוקים והם אחד המוצרים הנמכרים ביותר שלנו! תיבת התכשיטים העגולים של פיות הקשת מכוסה באיורים מדהימים של פיות, חד קרן, קשתות ועוד. המגירה השימושית מושלמת לאחסון תכשיטים יקרים. הרפה את המפתח מאחור, ואז הרם את המכסה כדי לראות חוט קרן קסום מסובב את המנגינה של 'אתה השמש שלי' חוט ונשק הוא עסק בריטי שממוקם בעיירה חוף הים המסורתית מאוד, המפורסם בזכות הממתקים שלו חוט דנטלי (סוכריות כותנה) ומקלות סלע (סוכריות). בבעלות ומנוהלים על ידי צוות הבעל והאישה (טים וגיל) אנו נלהבים מעיצוב מתנות וצעצועים לבנות ולבנים בגילאי 3 עד 10. פעמיים בשנה אנו משיקים עד 100 מוצרים חדשים בלעדית ונציג אותם בתערוכות ממש ברחבי גלוֹבּוּס. אנו מאמינים בקביעת תקני הבטיחות והביצועים הגבוהים ביותר האפשריים כדי להבטיח שאנו עומדים בדרישות של שווקים בודדים ברחבי העולם.