חולצת טריקו של נשים חולצות טבעת עניבה הדפס סוס שרוול קצר חולצות טי קיץ מזדמן v צוואר צוואר מצחיק טוני

100% פוליאסטר. מיוצר בארצות הברית או מיובא. Tops Tops-Tops ☀women חולצות טוניקות של נשים וחולצות כפתור-מכפתור, צמרות, טייז וחולצות חולצות גרפיות חולצות גרפיות גרפיות טיזים גרפיים צמרות קיץ 2698☀. נשים 2023 עסקאות טרנדיות קיץ. שטיפה נקייה/מכונה יבש/שטיפת ידיים. עוצמה של חומרים איכותיים, עמידים ומתאימים ללבוש יומיומי. זה נראה מגניב ללבוש ובעל מראה חדש. עיצוב אופנתי יכול להפוך אותך לחמוד ופעיל יותר. Top משקל קל זה מושלם לימים ההם!. שמלה זו מתאימה לאירועים שונים, מפלגות, פגישות ועבודה. היי (。◕ᴗ◕。。) ✿ ברוך הבא לחנות שלנו, החמוד שלי. יש בגדי קיץ אופנתיים, מזדמנים ונוחים שתוכלו לבחור לקנות. Hi✿ (。◕ᴗ◕。) ✿ באיכות טובה וזול! היי ✿ (。◕ᴗ◕。) ✿ אתה יכול להתפרץ בחנות שלנו ולמצוא את מה שאתה רוצה בחנויות שלנו. נשים אופנות הדפסת דפוס מזדמן סוודר שרוול קצר חולצות חולצות מחוללות : 1. תכונות : צווארון, הדפס, בלאי מזדמן, קצר שרוול, עיצוב מסוגנן ואופנה, צמרות מזדמנים של קיץ. 2. חומר : פוליאסטר. סיבי פוליאסטר, העשויים מבד באיכות גבוהה, רכים קלים ונוחים. 3. סטייל : החלקים המודפסים האלה יכולים להיות נהדרים תחת מעילים או לבד, שחוקים עם ג'ינס, מכנסיים קצרים, שמלה, עקבים או דירות, בדיוק כמו שאתה אוהב 4. אוספציה : סקסית, סקסית, דאלי, יום הולדת, היכרויות, ביצועי ריקוד, מסיבה, חתונה, לעבודה, מועדון, בחופשה ביתית ועוד. חליפה לקיץ ואביב. 5. אנא הערה : שטיפת מכונות ביד או עדינה במים קרים / אל תבנה / קו יבש. הבגדים שלנו כולם מיועדים לדמות אסייתית, שמשמעותה תהיה קטנה מהגדלים האירופיים הרגילים. אנא עיין בתרשים הגודל שלנו ותוכלו למצוא אותו בתמונות שלנו או מהתיאור. תיאור מוצר : תיאור מוצר : מידע על מוצר : עונה : סיכום : נשים, נערות : מזדמן, דלימטריאלי : פוליאסטרקולר : O-Neckstyle : מזדמן, אורך אופנה : סדירות אורך : שרוול קצר כיצד לשטוף : שטיפת ידיים קר, תלייה או קו יבש מה אתה מקבל : אתה מקבל : : 1 PC נשים טריקו-טירתי (。◕ᴗ◕。。) ✿ טיז גרפי לנשים טיז גרפי לנשים וינטג 'טיז גרפי טרנדי לנשים טיז גרפי טרנדי לנשים וינטג' טייז גרפי של נשים לנשים וינטג 'לנשים לנשים לנשים מודפסות לנשים לנשים חולצות מודפסות לנשים חולצות לנשים טיזים גרפיים מודפסים חולצות T לנשים חולצות T קיץ לנשים לנשים גרפיות לבנות נשים טש חולצות לנשים טיז גרפי לנשים לנשים (。◕ᴗ◕。。) ✿ צבע : אדום בגודל : X-Large קידום יכול להשתנות בהתאם לצבע/גודל.