Storelli Bodyshield 3/4 חותלות שוער 2 | מכנסי כדורגל מרופדים באורך 3/4 | הגנה משופרת בגוף התחתון

100% לטקס. מְיוֹבָּא. הגנה מפני השפעה ללא תחרות : Bodyshield 3/4 חולי שוער 2 סופגים עד 90% מההשפעה; מיוצר עם רפידות ירך 10 מ"מ; PORON XRD רפידות הברך להגנת השפעה קיצונית; מגן מפני כוויית דשא באמצעות לוחות עמידים לשחיקה נמתחים; מונע חבורות, חתכים ומניעות; אידיאלי לכדורגל וספורט כבד. נוחות מתאימה לצורה : חומרי קצף פורון XRD גמישים ועם זאת כבדים, ממקסמים את הנוחות והבטיחות בעת החלקה והתמודדות; עיצוב מתאים לצורה עומד לשרוף דשא מבלי להפריע לניידות; משפר את הגמישות תוך הימנעות מחבילת רפידות; עיצוב ברך וירך ארגונומי משפר את טווח תנועת הרגליים; מסיר הסחות דעת ומשפר את הביצועים. משחק נשימה לאורך כל היום : מצויד בחומרים לחות וחומרי זיעה כדי להבטיח נשימה בכל המצבים תוך שמירה על ריחות במפרץ, כך שתוכלו לשחק חזק יותר מבלי להקריב את הנוחות. הגנה על שמש : כיסינו אותך בחומרים עמידים ל- UV שמגנים עליך מפני קרני UV מזיקות. חומרי פרימיום : חותלות מיוצרות עם רפידות קצף לטקס 100% ופורון XRD; 2.0 תכונות דגם מותניים מעודכנות והגנה משודרגת בברך; מומלץ לרחיץ מכונה ויבש אוויר; ניתן להשיג בגדלים קטנים, בינוניים, גדולים, גדולים וגדולים במיוחד. מהונדס עם רפידות הגנה מפני השפעה קיצונית בעלת ביצועים גבוהים XRD הסופגים עד 90% מההשפעה כדי להבטיח נחיתה בטוחה על כל משטח. נועד למקסם את הבטיחות והביטחון בעת ​​החלקה והתמודדות. עיצוב ברך וירך ארגונומי ממקסם את מגוון תנועת הרגליים. חותלות כוללות עיצוב מצויד בצורת בד ועמיד שחיקה העומד בפני דשא לשרוף וממקסם את הגמישות ללא רפידות. משלב הגנה קלה עם בד פרמיום וזיעה בד לחום וניידות. צורה המותאמת לנוחות מקסימאלית, מעוצבת עם לוחות אוורור רשת מובנים למקסימום נשימה לאורך זמן. רחיץ מכונה, מומלץ יבש באוויר. עמיד בפני UV.