נשים 2 חלקות יוגה חלקות סטים אימונים לנשים 2 חלקים חזייה חלקה חזייה תואם תלבושות יוגה כושר

בחר בגודל כדי לראות את מדיניות ההחזרה של הפריט. 80% ניילון, 20% סטרץ '. מְיוֹבָּא. סגירת משוך. שטיפת מכונות. נשימה, עמידה, פיתול לחות, יבש מהיר, מתיחה נהדרת, נוחה, גמישה. 80% ניילון, 20% סטרץ '. מְיוֹבָּא. סגירת משוך. שטיפת מכונות. נשימה, עמידה, פיתול לחות, יבש מהיר, מתיחה נהדרת, נוחה, גמישה. בגדי Eternity Fit מיועדים לאימון ויוגה. ערכות יוגה נושמות, נוחות וקלות לנשים. אימון זה בן שני חלקים לנשים הוא המועדף על נוחות ורבגוניות. זה מושלם לכל פעילות אימון, כמו יוגה, ריצה, ריצה, טיולים רגליים, ריקודים או הרמת משקולות. עשויים מבד אלסטי נוח וגבוה, הם רכים ונמתחים ללא מאמץ עם התנועות שלך. גמישות ונשימה : לבד זה לא רק יש את התכונות של אלסטי גבוה אלא גם בעל חוסן ריבאונד טוב. יתר על כן, הוא נושם, וטוב בספיגת הלחות ושחרור הזיעה, ייבוש מהיר. חזיית ליג 'וחזיית ספורט גבוהה : שניהם מתאימים דקים, ועוזרים להשוויץ בעקומות גופכם בצורה מושלמת עם בקרת בטן ומעלית ישבן. חזייה מגיעה עם רפידות נשלפות. חותלות נמתחות במותניים גבוהות, מגיעים עם כיס מאחור. הוראות טיפול : שטיפה קרה של מכונה. נופל יבש נמוך.