Mannice's Bubble Bubble's Bubble התחת הרמת אנטי צלוליט גליזת המותניים הגבוה

סגירה אלסטית. ✦ ° 【מכנסי יוגה הרמת התחת】- חותלות הרמת התחת הזה יכולות לעזור לך לעצב את הדמות המושלמת. חגורת המותניים הגבוהה האלסטית יכולה לעזור לך להתכווץ היטב בבטן, אך היא לא תהיה הדוקה מדי כדי לגרום לך להרגיש לא בנוח. הבד הגבוה במתח יכול לשפר ולהדק את הישבן שלך, להדגיש את עקומת התחת שלך ולהפוך את התחת שלך נראה חזק וסקסי כמו אפרסק עסיסי. ✦ ° 【【חומר נוח】-חותלות אלה עבור בקרת בטן של הנשים עליות בעלות עשויות מבדים באיכות גבוהה ולא שקופים שנמתחים עד כמה שאתה יכול לדמיין ולא יעוותו לא משנה כמה רחוק הם נמתחים. קל משקל, חלק ורך, הוא נוח כמו העור השני שלך, ואין צורך לדאוג שהוא גורם לגירוי או שחיקה על עור הירכיים שלך. ✦ נִי 【עיצוב אלסטי גבוה】- תכנון צורת חלת הדבש של חותלות אנטי צלוליט זה יכול להסתיר כל פגמים בעור ולהתאים לגופכם, לכסות כל גוף גוף והצטברות שומן בצורה מושלמת, ואל תדאגו שזה ישאיר סימנים על הירכיים. עם מפשעה צמודה וחלקית, לא תיתקל במצב המביך של הצורך להתאים את המכנסיים שלך כשהם מחליקים כלפי מטה במהלך האימון. ✦ ° 【עמידות ויישום】- חותלות מותניים גבוהות זה לא יתמוסחו, עיוות או דעכו. כל עוד הם משמשים בטווח סביר, הם יימשכו זמן רב ויהיו טובים כמו חדשים לאחר שימוש חוזר ונשנה. הבד שלו מייבש מהיר, פיתול לחות, נושם, מקרוב והוכחה סקוואט. אל תדאג מתרגילים קשים, מכיוון שלא קל לקרוע ויכול לענות על כל הצרכים שלך. Al כל עוד אתה דואג להתאים סגנונות שונים של צמרות ונעליים יכולות לגרום לאנשים להרגיש רעננים. ובגלל הבד הסופר -אלסטי שלו, הוא מתאים גם לאנשים מכל הדמויות. ו בד נתיחה ארבע כיווני זה, מיוצר מחומר הג'קארד הפעיל האיכותי ביותר, ומציע תמיכה ופיתול לחות לנוחות מקסימאלית, המיועדת להתאר בצורה מושלמת לגופך, ומעניקה לך מראה יעיל. ו פוליאסטר/סטרץ '. מבד עבה, נושם, קל משקל, רך ונוח. ו יוגה, ריקוד, ריצה קלה, ריצה, חדר כושר, כושר, אירובי, פילאטיס או תרגילים אחרים, כל סוג של אימון. זה מיועד גם למכנסיים יומיומיים של יומיומי הכנסת.