נטורי נשים של שיק נוחות מלא דמות מתוקה קונטור ברזלים חזייה

סופר רך ונוח. נשית ומחמיאה. נכון כל היום, ללבוש יומיומי. לא לחפור או לעבור את היום. ניתן להשתמש בתוספות חזייה כדי לעצב, לספק צניעות ולמנוע ממך להופיע דרך החזיות שלך. כוסות חלקות וקלות משקל היוצרות מראה טבעי וצנוע. כוסות קצף רכות ונושמות לתמיכה נוחה. מתאים לרוב סוגי החזיות כולל חזיות ספורט, ר, ותחתון מובלט על משטח פנימי כדי להבטיח התאמה אופטימלית. גוף : 62% ניילון, 38% ספנדקס; בטנה : 100% פוליאסטר. מיובא. וו וסגירת העין. יד לשטוף בלבד. מלא-דמות חזיית ב חלק מוצק טון שמציעה מתוקה קונטור כוסות עבור מוקרן, עדיין טבעי צורת. מדליון לוגו במרכז. רצועות מתכווננות. עיצוב מלוטש מספק התאמה חלקה מתחת לבגדים. נטורי נחשקת על ידי צרכני יוקרה שמבינים ומעריכים אופנת מעצבים, מוצרים ואורח חיים. נוצר כדי להשלים נשים בכל הגילאים, הגדלים וסוגי הגוף עם ההתאמה העקבית שלנו, בדים איכותיים, חידושים אמיתיים וחוש צבע מתוחכם. אנו מציעים סגנונות שלנו בטווח גודל מלא, מ 30 א עד 40 גרם. אנו מאמינים כי בכל צורה, אתה צריך להיראות נהדר ולהרגיש בטוח. נטורי מדגים יופי, נוחות ואינדיבידואליות.