פיטודה 6 יחידות מ15 נירוסטה חבל תיל מנוף גלגלת בלוק, מנוף וו מסתובב הרמת גלגלת אחת בלוק גלגל רולר

החבילה כללה : 6 איקס מ ' 15 חבל תיל מנוף בלוק גלגלת יחיד. אחת גלגלת בלוק עבור חבל קוטר. : 6 מ"מ/0.23"; גודל : 2.05 על 2 על 6 ס "מ / 0.81 על 0.79 על 2.36 אינץ' (ליטר*שעה). חומר : מנוף גלגלת בלוק עשוי 304 נירוסטה, עמיד, חזק, אמין, הגנה מפני קורוזיה ונגד חלודה. יישומים : כפול גלגלת בלוק מיועד לשימוש עם חבל או כבל פנימי וחיצוני יישום, גמיש הזזה גלגלת עם כבד עומס קיבולת חליפת עבור יישומים רבים. שירות כנה & אין סיכון הרכישה : אנו נעשה את המאמצים שלנו כדי לספק לך את המוצרים באיכות הטובה ביותר ואת השירותים הכנה ביותר כדי לענות על הביקוש שלך.אנו מספקים החזר מלא עבור כל סיבה בתוך 90 ימים לאחר מועד הרכישה. אנחנו רוצים שהלקוחות שלנו יהיו 100% שמחים ומרוצים. תכונה : עם מסתובב תליית עין טבעת על למעלה. 360-תואר סיבוב מונע חבל קשירת והוא קל לשימוש. מיוחד שנועד,קבוע למעלה עבור קל חבל טיפול, חלק רולר להפוך את חבל לחצות ללא הפרעה. בשימוש נרחב במאמץ משיכה של חבל תיל פלדה או כלי חבל אחרים. חבל, כבל, חגורה או שרשרת בדרך כלל עוברים על הגלגל ובתוך החריץ, אם קיימים. החבילה כללה : מנוף חבל תיל 6 על 15 בלוק גלגלת אחת השירות הכנה ביותר א.אנו תמיד מוזמנים לצוות תמיכת הלקוחות הידידותי שלנו לכל נושא מוצר בחנות שלנו. אנו מספקים דואר אלקטרוני תשובה בתוך 24 שעות כדי להרשות לך את שביעות הרצון המלאה. ב. אנו מספקים החזר מלא מכל סיבה שהיא תוך 90 יום ממועד הרכישה. אנחנו רוצים שהלקוחות שלנו יהיו 100% שמחים ומרוצים.