חצובה מצלמה בגודל 67 אינץ '+ראש כדור מתכת 28 ממ

Tump Tolum Center Center】 עמוד מרכזי עובר בין 0 ל 180 מעלות, ניתן לסובב 360 מעלות אופקית, כדי לממש ירי בפנורמה. 【יציבות חזקה】 צינור סגסוגת אלומיניום בקוטר 25 מ"מ בקוטר 25 מ"מ, קיבולת העומס יכולה להגיע ל 22.04 קילוגרמים (10 ק"ג), לספק תמיכה ביטחונית ויציבות למצלמת DSLR Canon Nikon שלך. Compact משקל N. עם ראש הכדור הוא רק 3.72 קילוגרמים; יכול להיות ברפלקס 180 מעלות, שהוא סופר נייד עם תיק נשיאה חצובה. צלחת נעליים מהירה בגודל 1/4 אינץ 'מתאימה למצלמות DSLR ומצלמות וידיאו, חור חוט בורג בגודל 3/8 אינץ' מיועד לחיבור חצובה, מונופוד, מחוון ודוכנים אחרים. משקל : 0.57 קילו/0.258 קילוגרם; קוטר הכדור : 28 מ"מ; גובה : 3.15 אינץ '/80 מ"מ; טעינה מקסימאלית : 22 קילוגרמים. (גודל הצלחת : אורך 2.36 אינץ '/60 מ"מ, רוחב 1.45 אינץ'/37 מ"מ Å. Tump Tolum Center Center】 עמוד מרכזי עובר בין 0 ל 180 מעלות, ניתן לסובב 360 מעלות אופקית, כדי לממש ירי בפנורמה. Tump Tolum Center Center】 עמוד מרכזי עובר בין 0 ל 180 מעלות, ניתן לסובב 360 מעלות אופקית, כדי לממש ירי בפנורמה.