iminfit 6 pcs טבעות מפיות עיד מובארק מוסלמי רמדאן קארם סגסוגת מפיות אבזם קישוטי שולחן ארוחת ערב לחתונה

עוזר מאוד להוסיף צבע חגיגי לאווירה. עשוי סגסוגת, יציב לשימוש עמיד. עם משטח בהיר, Maek השולחן שלך יותר עידון. נהדר למסיבות, ארוחות ערב, חתונות, חגיגות, ימים מיוחדים, חג המולד, שנה חדשה, חג ההודיה, יום הזיכרון, יום העבודה וכו '. קישוט שולחן אידיאלי ומתנה מקסימה לכל אירוע ושולחןכם. תכונות : 1. עיצוב חלול. עם משטח בהיר, Maek השולחן שלך יותר עידון 4. נהדר למסיבות, ארוחות ערב, חתונות, חגיגות, ימים מיוחדים, חג המולד, שנה חדשה, חג ההודיה, יום הזיכרון, יום העבודה וכו '.5. קישוט שולחן אידיאלי ומתנה מקסימה לכל אירוע והפסקת הטבלה שלך : מוצר : מפיות טבעות מפיות : 6pcsmaterial : סגסוגת אלומיניום : קוטר מעגל 4 ס"מ, גודל מוצר 4.5*2.5 ס"מ קולור : מפלגה של אמצע עיד מלבארק, מפלגת המסיבה, מוסלמית רמדאן קראם מפלגה. בשל ההבדל באור ובמסך, צבע המוצר עשוי להיות שונה במקצת מהתמונה .2. עקב מדידה ידנית, אנא אפשר הבדל של 2 מ"מ ס"מ.

Product:
Napkin Rings
Quantity:
6Pcs
Material:
Aluminum Alloy
Size:
Circle diameter 4cm, product size 4.5*2.5cm
Color:
Gold
Use:
Eid mubarak party decotation, muslim islamic ramadan kareem party dinner table decoration gift.
Greatly helps to add festive color to the atmosphere.:
Package include:
6 X Napkin Rings
Notice:
1. Due to the difference in light and screen, the color of the product may be slightly different from the picture.:
2. Due to manual measurement, please allow a difference of 2mm cm. :