טבעות עיצוב חג המולד של Nuobesty טבעות 10 יחידות מפיות טבעות עץ טבעות מפיות קרניים

הביצוע המעודן הופך את זה לקישוט יצירתי למסיבה שלך. הוסף טעם ייחודי לשולחן. מושלם למסיבות חתונה, אירועים, ארוחת ערב, נשף, ימי הולדת וכל מיני מסיבות. צור רושם מתמשך עם טבעות המפיות הללו למפלגתך או למשתה. קרניים מעצבות טבעת מפיות היא אלגנטית ואופנה. אבזם המפיות הזה עשוי מחומר עץ באיכות גבוהה לשימוש עמיד וארוך טווח. הביצוע המעודן הופך את זה לקישוט יצירתי למסיבה שלך. הוסף טעם ייחודי לשולחן. מושלם למסיבות חתונה, אירועים, ארוחת ערב, נשף, ימי הולדת וכל מיני מסיבות. צור רושם מתמשך עם טבעות המפיות הללו למפלגתך או למשתה. קרניים מעצבות טבעת מפיות היא אלגנטית ואופנה. אבזם המפיות הזה עשוי מחומר עץ באיכות גבוהה לשימוש עמיד וארוך טווח. תיאורו אבזם המפיות הזה עשוי מחומר עץ באיכות גבוהה לשימוש עמיד וארוך טווח. הביצוע המעודן הופך את זה לקישוט יצירתי למסיבה שלך. מושלם למסיבות חתונה, אירועים, ארוחת ערב, נשף, ימי הולדת וכל מיני מסיבות. תכונות- צבע : בז '.- חומר : עץ ושימוש לאורך זמן. חבילה כולל טבעת מפית של 10 x.