Lorvies 12 PCS 35 ממ ארון זכוכית קריסטל כפתור ידיות קריקטורה מצוירת דינוזאור מעגל מעגל מעגל משיכה מושך

החבילה כוללת כפתור שידה של 12 x ארונות (בערך 35 מ"מ/1.37 אינץ '); בורג קצר 12 X (בערך 28 מ"מ/1.1 אינץ '), בורג ארוך 12 X (בערך 35 מ"מ/1.37 אינץ'). עיצוב ברור- הדפס תלת מימד. אופנתי, אטרקטיבי לקישוט חדר אלגנטי. שיפוץ ועדכן את הרהיטים שלך והבהיר את הבית שלך, מקסים בסגנון אלגנטי. קל להתקנה- לעדכן במהירות ובמהירות את הארון והמגירות שלך באמצעות ידיות מגירות גימור ייחודיות אלה. לא סתם ידית- קישוט לקישוט למגירת ארון ריהוט ארון ארון תריסי אמבטיה מטבח ארון בורג 12 X קצרים (בערך 28 מ"מ/1.1 אינץ '), בורג ארוך 12 X (בערך 35 מ"מ/1.37 אינץ'). עיצוב ברור- הדפס תלת מימד. אופנתי, אטרקטיבי לקישוט חדר אלגנטי. שיפוץ ועדכן את הרהיטים שלך והבהיר את הבית שלך, מקסים בסגנון אלגנטי. קל להתקנה- לעדכן במהירות ובמהירות את הארון והמגירות שלך באמצעות ידיות מגירות גימור ייחודיות אלה. לא רק ידית- קישוט למגירת ארונות ריהוט ארון ריהוט מטבח תריסי אמבטיה ביתיים ארון ופח חזה וארון בגדים. הערבות שלנו : אם מסיבה כלשהי אינך מרוצה ב 100% מהידיות שלך, אנא הודע לנו על פיתרון מרוצה. עיצוב עמיד חזק וגימור שחור אלגנטי הופכים את ידיות ארונות המטבח הללו לתוספת ארוכת שנים ויפה לכל בית. ידיות מגירת הדפס תלת מימדיות אלה הן תוספת מושלמת לכל ארון מטבח, דלת ריהוט, ארון, מגירת שולחן, מגירות ארונות בגדים, ארון נעליים, חזה, ארון ספרים ועוד ועוד! החבילה כוללת : -4 * משוך ידיות -4 * ברגים הערה : -due להבדל בין צגים שונים, התמונה עשויה לא לשקף את הצבע בפועל של הפריט. -אנא אפשר סטיית מדידה ידנית קלה. אחרי אחריות מכירות - אנו עומדים מאחורי כל חומרת ארונות המטבח שלה 100% . אם בכלל ישתבש עם ידיות המגירה העגולות שלך, אנו נחליף אותם בפריט חדש.