נקודה גדולה של אושר לחפור זה-בניית מסיבת אזור-קונוס שמח מסיבת יום הולדת כובעי לילדים ומבוגרים-סט של

סגירה אלסטית. לחפור זה, בניית מסיבת אזור מסיבת כובעי כולל 8 קונוס בצורת מסיבת יום הולדת כובעי למבוגרים עם דקורטיבי למעלה ואלסטי סנטר רצועות. לחפור זה, בניית מסיבת אזור מסיבת כובעי הם גדול יותר גודל אבל יתאים גם ילדים ומבוגרים. כמה קל ומהיר הרכבה הנדרש. לחפור אותו, כובעי אזור מסיבת בנייה בגודל 8.5 אינץ 'וקוטר 5.5 אינץ' בבסיס. רצועות הסנטר האלסטיות הכלולות באורך 12 אינץ'. כל של אלה כיף מזבלה משאית מסיבת יום הולדת כובעי תכונה ייחודי כוכב לחתוך החוצה קישוט בחלק העליון ומודפס "יום הולדת שמח" בחזית. כיף יום הולדת ספקי צד : לחפור זה, בניית מסיבת אזור מסיבת קונוס מסיבת כובעי הם מושלם עבור שלך מזבלה משאית מסיבת יום הולדת. זה סט של חמוד מסיבת כובעי יעזור לך לקחת בלתי נשכח מסיבת תמונות. הם בטוחים להיות נהנו על ידי כל החברים והמשפחה שלך-ואת אורח הכבוד!. פרימיום מסיבת כובעים : סט של 8 לחפור זה, בניית מסיבת אזור מסיבת כובעי מודפסים באופן מקצועי על כבד קרטון נייר עם תמונה-כמו ברק. הם נבדקים בנפרד, ואז ארוזים בקפידה. לחפור אותו, בניית המפלגה אזור המפלגה קונוס המפלגה כובעים יגיע שטוח. נדרשת הרכבה קלה. כל שעליך לעשות הוא לגלגל את כובע המסיבה לצורת חרוט, להחליק את הלשונית לחריץ כדי לאבטח את צורת החרוט ואז לחבר את הרצועה האלסטית. תוצרת ארצות הברית : לחפור אותו, אזור מסיבת בנייה-כובעי מסיבת יום הולדת קונוס מתוכננים ומיוצרים במתקן ויסקונסין שלנו באמצעות חומרים המיוצרים בארצות הברית. כולם יהיו מוכנים לחגוג את יום ההולדת של אורח הכבוד כאשר לובש לחפור אותו, בנייה המפלגה אזור המפלגה כובע. זה סט של 8 (סטנדרטי גודל) מסיבת יום הולדת כובעי הוא תוספת נהדרת לאירוע שלך והוא בטוח כדי לקבל כולם מחייך – במיוחד את אורח של כבוד! כל לחפור זה, בניית מסיבת אזור - קונוס שמח מסיבת יום הולדת כובעי לילדים ומבוגרים בצורה מושלמת נושאים ויש לו חגיגי כוכב בחלק העליון. אלה מסיבת כובעי אפילו מגיע עם" יום הולדת שמח " מודפס על אותם! הקפד לקבל את המצלמה מוכנה כי זה לחפור אותו, כובעי צד אזור בניית מפלגה הולכים לתת לך כמה תמונות נהדרות!.