120 יחידות ערב השנה החדשה ספקי צד עבור 24 אורחים כולל כובעי קונוס, גליטר מצנפות, חרוזים שרשרת, ציצית

24 אורחים חדש שנה מסיבת ערכת : אתה תקבל 120 חתיכות של ערב השנה החדשה ספקי צד ב 5 סיווגים שונים, 24 חתיכות של קונוס כובעי ב 2 סגנונות, 24 חתיכות של גליטר מצנפות ב 3 צבעים, 24 חתיכות של חרוזים שרשרת ב 3 צבעים, 24 חתיכות של ציצית סקוואקרים ו 24 חתיכות של מסולסל סקוואקרים בשחור, זהב, וכסף, אשר יכול לשרת 24 אורחים, סיפוק צרכי המפלגה שלך. קישוט אספקת : אלה שנה טובה קישוטי תכונה שילוב של שחור, זהב, וכסף ספקי צד וקישוטים, יכול להיות מיושם כדי לחגוג את בואו של השנה החדשה ולקחת תמונות, כדי לשפר שלך ערב השנה החדשה קישוטים, להפוך את המפלגה שלך מדהים, אלגנטי ואטרקטיבי. השלכה נחמדה : המשפחה והאורחים יסיימו את השנה במפץ כשהם חוגגים עם סקוואקרים מסולסלים וסקוואקרים של ציצית כדי להפוך את המסיבה שלכם למצחיקה יותר, והביטוי [שנה טובה] בולט על הנוצץ השחור, הזהב והכסף, מה שהופך את הקישוטים האלה ליותר מושכים את העין. אמין לשימוש : אלה סרט, כובע, מרדי גרא חרוזים שרשראות הם קל לאחסון, ואתה יכול להשתמש בם שוב ושוב; אם אתה לא רוצה חנות, אתה יכול גם רואה אותם כמו חד פעמי ספקי צד; מה שאתה צריך לעשות הוא להפוך את האווירה המרגשת ביותר מלא ערב השנה החדשה מסיבת קישוטי. מגוון רחב של שימוש : אתה יכול להחיל שלנו חדש שנה של קישוטי כדי שלך חדש שנה מפלגה, מפגש משפחתי, סוף שנה מסיבת והזדמנויות אחרות, ואספקה אלה זמינים עבור ילדים ומבוגרים, רק ליהנות מסיבת זמן עם המשפחה שלך ואורחים. תכונות : שלנו ערב השנה החדשה המפלגה ערכות שניהם נוי ומעשי, כך שאתה יכול לבחור אותם כמו מתחשב מתנות עבור בני המשפחה שלך, קרוב שכנים, קרובי משפחה, ואנשים אחרים סביבך, הם מעריצים שלך נחמד טעם לבחירת מתנות. קישוטי מסיבות סוף השנה הללו הם חד פעמיים, כך שאינך צריך לדאוג כיצד לנקות אותם אם הם מתלכלכים, אתה יכול פשוט לזרוק אותם ולהחליף לאחד חדש, מה שיכול לחסוך לך זמן ואנרגיה לניקוי. מפרט טכני : צבע : כסף, זהב, שחור גודל : כפי שמוצג בתמונההחבילה כוללת : 24 כובע חרוט 24 כובע גליטר 24 צווארון חרוזים 24 כובע ציצית 24 כובע ציצית 24 כובע מסולסל הערות : מדידה ידנית, בבקשה לאפשר שגיאות קלות בגודל. הצבע עשוי להתקיים הבדל קטן בשל שונה מסך מציג.