גלפדה 3 יחידות סנטה חג המולד למבוגרים רך קריקטורה דקורטיבי חג טובות דפוס קלאוס רומן כובע מסיבת אטרקטיבי

פלנלית. כובעי מסיבת חג המולד : אלה חג המולד כובעי כובע הם רוב מבוגרים וילדים. תלבושות כובעים : כובעים אלה עם קלאסי חג המולד צבעים ועיצובים, להביא אווירה חגיגית כדי שלך תלבושות. חג סנטה כובעים : אביזרים טובים : ללבוש אותם עם כל צוות שלך כדי להשתתף חג המולד, משחקי ספורט, בנות הלילה, מסיבות נושא, תוכל ליהנות עצמכם ולקבל הרבה כיף. תלבושות אבזרים : שלך הוא שלנו 1 עדיפות - אנא להיות חופשי לפנות אלינו אם יש לך שאלות, אנו נספק מדורג שירות לקוחות. למבוגרים סנטה כובע : נחמד מתנות לחברים שלנו, קרובי משפחה, עמיתים, משפחה, במהלך חג המולד. רשימת חבילות 3 תכונות כובע סנטה למבוגרים-מסיבת החג שלך תהיה יוצאת דופן עם כובע סנטה מהנה כזה חג מולד שמח. - צבע : אדום חג המולד קרן צבי כובע-נחמד מתנות לחברים שלנו, קרובי משפחה, עמיתים, משפחה, במהלך חג המולד למבוגרים סנטה כובע. - חומרים הם . עשוי מחומרים, סביבה ובטיחות חג המולד המפלגה בארה ' ב. - זה יוצר אווירת חג המולד. קישוטים ישמחו אותך ואת האורחים שלך חג המולד בארה ' ב. - גודל : 28 על 40 על 0.5 סנטימטר/11 על 15.72 על 0 כובע קישוטי חג המולד. - חג המולד פסטיבל, מתאים למשפחה, שולחן עבודה ומסיבה להשתמש חג המולד המפלגה כובעים. - חומר : פלנלית חג המולד סנטה פום כובעמידע סחורותתלבושת כובעי יד רחיץ, לא אלרגי, ולשמור שלך חם בחורף.חג סנטה כובעי צבעים בהירים, יכול גם להיות כמו רקע אבזרי עבור תמונות.חג המולד המפלגה כובעי אלה מעודן חג המולד כובעי יכול להימשך שלך הבא חג המולד המפלגה.תלבושות אביזרי אלה חג המולד כובעי להביא אווירה נחמדה חג המולד.