Vicfun 10 חבילה 1 ג'יגה -בייט כונני פלאש USB USB 2.0 כונן הבזק שקופ

תכנון נשלף : מאמץ לעיצוב נשלף, שומר על מחבר ה- USB שתוחב בתוך המארז כאשר אינו בשימוש, ומגן על ממשק ה- USB מפני נזק, ואין כובע להפסיד; נייד וקל לסחיבה. תאימות רחבה : תואמת ל- USB 2.0 ומטה, עובדת היטב במחשב, מחשב נייד, שולחן עבודה ומקבוק וכו '; וזה? יישום רחב : כונני האגודל יכולים לענות על צרכים עסקיים ושימוש אישי, להציע פיתרון ללא סלסולים, מאובטח וקל לצרכי האחסון והשיתוף שלך, נהדר למי שדואג לאבטחת קבצי דוא"ל או מחשוב ענן. קל לשימוש : PLUG ו- PLAY, אין צורך להתקין תוכנה או מנהל התקן שיש להשתמש בכונן ההבזק. מקלות זיכרון יכולים בקלות לאחסן או לגבות תמונות, סרטונים, קבצים משמעותיים, אישיים ומסמכים, סרטים, תמונות, ספרים, תוכניות, עיצובים ועוד. חינם לשטח המכשיר שלך. מה אתה מקבל : 10 חבילות 1 ג'יגה-בייט USB 2.0 כונני אגודל פלאש, אחריות 12 חודשים ותמיכה בטכנולוגיה לכל החיים. כל מוצרי Vicfun נבנו בסטנדרט גבוה ונבדקו 100% לפני המשלוח. אנא אל תהסס לפנות אלינו אם יש לך שאלה כלשהי למוצר. תכנון נשלף : מאמץ לעיצוב נשלף, שומר על מחבר ה- USB שתוחב בתוך המארז כאשר אינו בשימוש, ומגן על ממשק ה- USB מפני נזק, ואין כובע להפסיד; נייד וקל לסחיבה. תאימות רחבה : תואמת ל- USB 2.0 ומטה, עובדת היטב במחשב, מחשב נייד, שולחן עבודה ומקבוק וכו '; וזה? יישום רחב : כונני האגודל יכולים לענות על צרכים עסקיים ושימוש אישי, להציע פיתרון ללא סלסולים, מאובטח וקל לצרכי האחסון והשיתוף שלך, נהדר למי שדואג לאבטחת קבצי דוא"ל או מחשוב ענן. קל לשימוש : PLUG ו- PLAY, אין צורך להתקין תוכנה או מנהל התקן שיש להשתמש בכונן ההבזק. מקלות זיכרון יכולים בקלות לאחסן או לגבות תמונות, סרטונים, קבצים משמעותיים, אישיים ומסמכים, סרטים, תמונות, ספרים, תוכניות, עיצובים ועוד. חינם לשטח המכשיר שלך. מה אתה מקבל : 10 חבילות 1 ג'יגה-בייט USB 2.0 כונני אגודל פלאש, אחריות 12 חודשים ותמיכה בטכנולוגיה לכל החיים. כל מוצרי Vicfun נבנו בסטנדרט גבוה ונבדקו 100% לפני המשלוח. אנא אל תהסס לפנות אלינו אם יש לך שאלה כלשהי למוצר. פלאש USB 2.0 מניע צבעים שונים למטרות שונות רב-צבעים לצבעים קידוד התמונות, הסרטים והמשחקים שלך וכו '. שתף תמונות וסרטונים עם משפחה, קרובי משפחה וחברים. העתקת מוזיקה ממחשב לשימוש במכונית. עדכון בין משרד הבית כמתן או מדיום הפצה להגדלת העסק שלך. פרמטרים של מוצר קיבולת : 1 ג'יגה -בייט מידות מוצר : 2.12*0.83*0.31 אינץ 'משקל מוצר : 0.26oz 10 מידות חבילות חבילה : 5.31*5.7*0.59 אינץ' משקל אריזה : 3.17oz מהירות קריאה : עד 12 מגהבייט/שניות מהירות כתיבה : עד 4 הוראות טכניות MB/S : פורמט Default הוא FAT32. לכונן האגודל יש תאימות של פורמט FAT32, EXFAT ו- NTFS. אם אתה זקוק לקובץ יחיד של Tranfer גדול מ- 4 GB, אנא פורמט אותו לפורמט NTFS! מערכת הפעלה של תמיכה : Windows ME/NT/2000/XP/7/8, Linux, Mac OS -תאימות : שולחן עבודה, מחשב נייד, מק., טאבלט, רמקולים, טלוויזיות, מערכת וידאו לרכב שיש לה יציאת USB ומאפשרת העברת נתונים - מערכת הפעלה : Windows 98 Second Edition/NT/ME/2000/XP/7/8.1/10 ומעלה, היא תואמת גם ל- Linux ו- Mac OS 10.3 ומעלה. -שירות : תמיכה בשירות החלפה והחזר בצבע 12 חודשים : שחור/אדום/כחול/ירוק/סגול/אפור/צהוב/כתום/ורוד/ציאן תיאור תיאור : 10 יחידות של כונני פלאש USB של 1 ג'יגה-בייט, ארוזים בקרטון פתוח ונחמד קופסא. טיפים לכל המראה החיצוני של המוצר, הצבע לוקח את האובייקט החומר כאשר התמונה מספקת רק את ההתייחסות. וחלק מהקיבולת המפורטת במכשיר אחסון פלאש משמשת לעיצוב ופונקציות אחרות, ולכן אינה זמינה לאחסון נתונים. כיוון שכך, הקיבולת הזמינה בפועל לאחסון נתונים פחות ממה שמופיע במוצרים. המרחב השימושי לכל קיבולת הוא כמטה : 1 GB : עם שטח אחסון שמיש סביב 0.97 ג'יגה -בייט.