256 ג'יגה-בתים-מקל-for-iphone, Apple MFI Cetified USB כונן הבזק לכונן אגודל iPhone, מקל זיכרון iPhone

כונן פלאש מוסמך MFI מבטיח העברות נתונים מהירות ויציבות, סרטי HD אחד (כ -1 ג'יגה -בייט) זקוקים רק בערך 20s. אתה יכול לבחור להצפין את כל מקל הצילום של USB באמצעות טביעות אצבע או סיסמה כדי לאבטח את האחסון כולו, או נעילת קבצים שנבחרו. זה אידיאלי להוסיף עוד אחסון לאייפון/אייפד. אתה יכול להגדיר את מזהה הסיסמה / מגע שלך כדי להגן על אבטחת קבצי הנתונים שלך מבלי לדאוג לאחרים לגנוב את הקבצים שלך. ✅ 【i OS MFI מקל תצלום מוסמך לאייפון - אבטחת בטוחה ואיכותית】 מקל תמונה זה לגיבוי לאחסון תמונות של אייפון מוסמך על ידי i OS MFI עם מחבר ברק אחרון, מקל זיכרון לאייפון תומך בכל דגמי i OS עם יציאת תאורה (i OS 9. ✅ 【Apple Cortified i Phone Stick 256 GB- חסוך כסף לאחסון של 256 ג'יגה-בייט חוץ】 מקל צילום למכשיר Apple עם USB 3.9 אינץ ', 11 אינץ' עבור i Pad Pro עם יציאת USB-C. פשוט תן לנו הזדמנות לעזור לך לפתור את זה אם יש לך שאלות לגבי איכות המוצר ושימוש בבעיות, אנו נענה לך תוך 24 שעות. כונן הבזק USB של Patianco מספק אריזה אלגנטית ויפה למשפחה ולחבריך.0 ומעלה) : i Phone x/ xs/ xs max/ xr/ 11/11pro/ x/ xs/ xr/ 12/12pro/ 13, ipad air/ mini 4/ ipad/ pc וכו '★ הערה : אנא הסר את מארז ההגנה על הטלפון לפני השתמש בתמונה זו היצמד לכונן הבזק של אייפון. לא תומך : HEIC. ✅ 【לחיצה אחת על גיבוי גיבוי USB כונן פלאש מקל זיכרון - שידור במהירות גבוהה, תקע והפעל כונן אגודל】 תקע והפעל מקל תמונות לאייפון, ליהנות מסרטים או מוזקים המאוחסנים בכונן הפלאש למקל תמונות של i Phone כשאתה בטיול. לפני השימוש במכשירי i Phone / i Pad, אתה יכול לחפש ולהתקין את אפליקציית iexpand בחנות App. ✅ 【i OS MFI מקל תצלום מוסמך לאייפון - אבטחת בטוחה ואיכותית】 מקל תמונה זה לגיבוי לאחסון תמונות של אייפון מוסמך על ידי i OS MFI עם מחבר ברק אחרון, מקל זיכרון לאייפון תומך בכל דגמי i OS עם יציאת תאורה (i OS 9. תיהנו מסרטים או מוסיקה המאוחסנת בכונן הבזק כשאתם בטיול. ✅ 【מקל צילום כונן קשיח נייד לאייפון- הגן על פרטיותך ואבטחתך】 כונן הבזק USB של 256 ג'יגה-בייט עבור הצפנת קובץ תמיכה במקל מקל תמונה. הערה : מקל זיכרון i Phone זה עבור מקל צילום טלפוני עבור כונן האגודל של כונן האגודל של האגודל כונן גיבוי לאחסון תמונות אינו תומך בגודל 12. הערה : מקל זיכרון i Phone זה עבור מקל צילום טלפוני עבור כונן האגודל של כונן האגודל של האגודל כונן גיבוי לאחסון תמונות אינו תומך בגודל 12. אל תהסס להעביר קטעי וידאו ותמונות מאייפון/אייפד למחשבים Mac Book/Windows/Windows, ולשתף את התמונות שלך למדיה החברתית (כגון פייסבוק, טוויטר) ישירות מכונן הבזק USB 3. ✅ 【לחיצה אחת על גיבוי גיבוי USB כונן פלאש מקל זיכרון - שידור במהירות גבוהה, תקע והפעל כונן אגודל】 תקע והפעל מקל תמונות לאייפון, ליהנות מסרטים או מוזקים המאוחסנים בכונן הפלאש למקל תמונות של i Phone כשאתה בטיול. לפני השימוש, אשר אם פונקציית OTG מופעלת. ✅ 【【כונן אגודל i Phone 3 ב -1 לשומר תמונות ואחריות של 48 חודשים】 256 ג'יגה-בייט מקל תמונה לכונן הבזק של אייפון עם 48 חודשים אחריות ללא דאגה ותמיכת לקוחות דוא"ל ייעודית. יש גם הוראות PDF בכונן הבזק USB. זה אידיאלי להוסיף עוד אחסון לאייפון/אייפד. בכל מקום, בכל עת, לפתור בעיות אחסון, להבטיח מהיר ויציב יותר בהעברה ובצפייה. מושלם כדי להגן על פרטיות פרטנית ועל הנתונים שלך בטוחים ב- Photo Stick, אל תדאגו שאחרים גונבים את הקבצים שלך, שתוכל לשתף תוכן תוך שמירה על אבטחת קבצים רגישים. קבצי האחסון וההעברה החיצוניים של מקל זיכרון האייפון מבטיחים מהירות גבוהה ויציבות טובה. אל תהסס להעביר קטעי וידאו ותמונות מאייפון/אייפד למחשבים Mac Book/Windows/Windows, ולשתף את התמונות שלך למדיה החברתית (כגון פייסבוק, טוויטר) ישירות מכונן הבזק USB 3.0 ומעלה) : i Phone x/ xs/ xs max/ xr/ 11/11pro/ x/ xs/ xr/ 12/12pro/ 13, ipad air/ mini 4/ ipad/ pc וכו '★ הערה : אנא הסר את מארז ההגנה על הטלפון לפני השתמש בתמונה זו היצמד לכונן הבזק של אייפון. ✅ 【Apple Cortified i Phone Stick 256 GB- חסוך כסף לאחסון של 256 ג'יגה-בייט חוץ】 מקל צילום למכשיר Apple עם USB 3.