פטיקיל בוגר כוס, 100 מ ל עמ פלסטיק כוס מדידה נוזלית דו צדדי שחור סיום לימודים עם מכסה ידית וזרבובית

יישום : את בוגר כוס מיועד מדידה, העברה, ואחסון את נוזל במעבדה או בית, הוא כולל דו צדדי סיום לימודים עם מדידות שונות, ועם ידית נוחה וזרבובית, הוא כלי נהדר אפילו במעבדה. חומר : עמ '(פוליפרופילן); קיבולת : 100 מיליליטר; גודל כולל : 4 איקס 6.5 איקס 9 סנטימטר / 1.57 איקס 2.56 איקס 3.54 אינץ ' (תחתון.ד * למעלה.ד * ח); רשימת חבילה : 1 כוס בוגרת. יתרון : עשוי פלסטיק עמ, עם עמידות טובה לטמפרטורות גבוהות ונמוכות, קשיחות חזקה, לא קל לשבור כאשר נופל, יכול לשמש זמן רב בשימוש יומיומי. זרבובית מחודדת למזיגה קלה והעברת נוזלים, עם ידית נוחה להרמה קלה ונוחה. מגיע עם מכסה רך, בעל ביצועי איטום טובים, לא קל ליפול, קל להתקנה ולהסרה. הדרכה : יש מדויק סיום לימודים על כל צד של כוס במדידות שונות, ברור ולא קל לדעוך, אתה יכול למדוד את נוזל אתה רוצה יותר בנוחות. שים לב : את כוס יש מסוים חום התנגדות, אבל זה יכול לא להיות ישיר חימום מיכל. את בוגר כוס מיועד מדידה, העברה, ואחסון את נוזל במעבדה או בית, הוא כולל דו צדדי סיום לימודים עם מדידות שונות, ועם ידית נוחה זרבובית, הוא כלי נהדר אפילו במעבדה.מפרט חומר : עמ '(פוליפרופילן)קיבולת : 100 מ ' גודל כולל : 4 איקס 6.5 איקס 9 ס מ / 1.57 איקס 2.56 איקס 3.54 אינץ (תחתון.ד * למעלה.ד * ח) רשימת חבילה : 1 מקור בוגר יתרוןעשוי מפלסטיק עמ', עם עמידות טובה לטמפרטורות גבוהות ונמוכות, קשיחות חזקה, לא קל לשבור בעת נפילה, יכול לשמש זמן רב בשימוש יומיומי.זרבובית מחודדת למזיגה קלה והעברת נוזלים, עם ידית נוחה להרמה קלה ונוחה.מגיע עם מכסה רך, בעל ביצועי איטום טובים, לא קל ליפול, קל להתקנה ולהסרה.הדרכהיש מדויק סיום לימודים על כל צד של כוס במדידות שונות, ברור ולא קל לדעוך, אתה יכול למדוד את נוזל אתה רוצה יותר בנוחות.הערהלכוס יש התנגדות חום מסוימת, אבל זה לא יכול להיות מיכל חימום ישיר.