חתונה שושבינה מתנות הכלה כוס סט של 6 כלה מסיבת מתנות 22 עוז רווקות כוסות נירוסטה יין כוסות עם מכסה וקש

את אחד של סוג מתנה : אלה כוסות עבור כלה מסיבת יהיה אידיאלי מתנות לכלה, השושבינות, בת, נכדה, חברים וכן הלאה, כמו מתחשב חתונה מתנות, את בהיר לבן וורוד צבעים של כוסות יבטא שלך משאלות וברכות ליקיריכם. חבילה כוללת : אתה תקבל 6 חתיכות של כלה מסיבת כוסות עם קשיות ומכסים בסך הכל, על 22 עוז קיבולת, כולל 1 חתיכה של כלה כוס בצבע לבן 5 חתיכות של שושבינה כוסות בצבע ורוד, מספיק עבור שלך שושבינה צוות. מכסה רב תכליתי : מכסה החותם של כוסות השושבינה כולל חור קש בחלקו העליון, שיכול לאפשר לך להכניס לתוכו קש לשתייה, או שאתה יכול לבחור להחליק את המכסה ולשתות ישירות, עם טבעת גומי סיליקון לשמירה על חום והתנגדות מקסימלית להתיז. ואקום מבודד : את רווקות כוסות עשויים באיכות 304 נירוסטה חומר, נבנה עם כפול ואקום קיר ששומר שלך משקאות קר עד 5 שעות וחם עד 3 שעות, לא קל חלודה או לשבור, לשימוש חוזר ורחיץ, יכול לשרת אותך במשך זמן רב. מגוון רחב של יישומים : הכלה שתיית כוס יכול להיות מיושם לאירועים רבים, כגון חתונה, אירוסין מפלגה, כלה מפלגה, מסיבת רווקות, וכו'., בין אם זה ליד הבריכה, על הסירה, בית האגם, הבריכה, שייט, קמפינג, גלמפינג, הכוסות יכולות להיות תוספות אידיאליות למסיבה שלך. תכונות : חמוד אבזרי תמונה : כאשר בנות יש כלה מפלגה, ללכת קמפינג, יש פיקניק או פעילויות אחרות, אתה יכול להשתמש אלה רווקות כוסות עם מכסים יחד ולקחת הרבה תמונות עם אותם, מראה שלך ידידות, חמוד ומעניין. יקר מזכרת : עם הביצוע נחמד ויציב חומר, אלה חתונה שתיית כוסות יהיה לשאת חברים משאלות וברכות ולשרת אותך במשך זמן רב, יכול להיות בלתי נשכח ובעל ערך מזכרות המייצגים את טהור ידידות. מפרט : חומר : 304 נירוסטה צבע : לבן, ורודקיבולת : כ 22 אונקיות חבילה כוללת : 6 כוסות חתונה עם מכסים וקשיםהערות : מדידה ידנית, בבקשה לאפשר שגיאות קלות בגודל. הצבע עשוי להתקיים הבדל קטן בשל שונה מסך מציג.