שאצ 'י 32 יחידות אנגליה סנט ג' ורג ' צוות מסיבת אבזר סט עבור גביע העולם גן בר מסעדה מקורה חיצוני פיפ

להראות הגאווה שלך של אנגליה עם אלה סנט ג ' ורג ' נושאים מסיבת אביזרי כל במקום אחד. מתנה פטריוטית מיוחדת לחבר או בן משפחה במונדיאל 2022. אביזרי אנגליה אלה הם פריטי החידוש המושלמים לכל מסיבה או אירוע. זה יהיה ממש כיף למסיבה ויגרום לך להתבלט בקהל. מונדיאל מגיע ואביזרים זה הם דרך מצוינת להראות את התמיכה שלך. מתאים גם למבוגרים גברים ונשים. מתאים למועדונים, מסיבות ספורט, רווה, דיסקוטקים, קונצרטים, ארוחת ערב, ימי הולדת, פסטיבלים, ליל כל הקדושים, חתונות, לילה פעילויות וכו'. מגוון רחב של יישומים : זה יכול לשמש כמתנות מיוחדות, מסיבות ספורט, גביע עולם משחקי כדורגל, מסיבות יום הולדת, אירועי ספורט ואירועים אחרים כדי להוסיף אווירה חגיגית לך. סט אביזרי מסיבה 32 יחידות כולל : מדבקות זמניות מודפסות בדגל אנגליה פי 20 (4 על 6 סנטימטר בערך.) דגל שרוול פי 1 (5 על 3 רגל) משקפי שמש פי 1 (מידה 15 ס" מ/5.9 אינץ 'ורוחב 5 ס" מ/2 אינץ') כובע בייסבול פי 1 (מידה אחת מתאימה לכולם עם רצועה מתכווננת.) 1 קרן 1 פאת אפרו 1 צמיד לד 6 כובעי בולר.