כלוב ציפורים כלוב ציפורים גדול כלוב תוכי גדול כלוב ציפורים כלוב ציפורים גדול כלוב מזווג יונה כלוב גידול

פארק השעשועים של הציפורים】 כלוב תוכי זה יכול להיות גם בית מתוק וגם מגרש משחקים לציפורים המקסימות שלך. 1. עיצוב : הכלוב הוא עיצוב שלוש שכבות, חזק ועמיד ויפה במראה. השלדה הניידת נועדה להימשך ולקל לניקוי. הרשת התחתונה נועדה להפריד בין הצואה באופן אוטומטי כדי למנוע מגע בין הציפורים לצואה. עיצוב מגירות פלסטיק קשיח מעובה. 2. מידות : 78 ס"מ × 48 ס"מ × 140 ס"מ/30.7in × 18.9in × 55.1in. 3. חומר : מתכת, חוט פלדה. 4. חלל מרווח : מתאים מאוד לציפורים קטנות ובינוניות, כמו קנריות, קוקטיילים, משתקים וניתוחי זהב. יונים, פינקים ושליו. פארק השעשועים של הציפורים】 כלוב תוכי זה יכול להיות גם בית מתוק וגם מגרש משחקים לציפורים המקסימות שלך. שם מוצר : חומר ציפורי ציפורים : מתכת, פלדה צווארון צבע : אנא עיין בתצוגת התמונה! שימו לב לצבעים! סצנה רלוונטית : מתאימה לשימוש פנים וחוץ חיצוני : 1. אנא אשר את הגודל והצבע לפני הרכישה .2. למדוד ידנית את הגודל, יתכנו כמה שגיאות קטנות, אנא עיין במוצר בפועל, תודה לך 3. תמונות מוצר אינן כוללות מוצרים שאינם מוצרים .4. בשל ההבדל בין האור לזווית הצילום או האור שמתחת לתצוגה, יתכן שיש סטייה כרומטית קלה, אנא הבינו .5. אם אתה מוצא בעיות במוצרים שלנו, אנא אל תהסס לפנות אלינו באמצעות דואר אלקטרוני, אנו נפתור בעיות אלה בהקדם האפשרי.