זכוכית מגדלת זכוכית מגדלת כף יד רב עוצמה, עם מנורה הובילה בד תמונה מתקפל שולחן העבודה בד תמונה טקסטיל

חומר : מתקדם אופטי עדשה, לגרד עמיד, ללבוש עמיד. זה זכוכית מגדלת הוא מושלם עבור כל מי יכול גם יש בעיה ראייה או אם אתה רק רוצה מבט מקרוב על כל דבר שאתה לקרוא או לעשות. מציע בהירות גבוהה להתבונן טקסטים זעירים, חלקים, ופרטים, את דף זכוכית מגדלת עוזר לך ללמוד מפות. ההגדלה העוצמתית מאפשרת לעיניים מזדקנות לראות פרטים מורכבים והדפסים עדינים בבהירות מדהימה. עשה עם שריטה, מחוסמת ברור אופטי כיתה עדשות מיועד לקשישים, סטודנטים, אנשי מקצוע, אנשים עם נמוך ראיית ניוון ואיברי. אנא קרא את תיאור המוצר. לפני שאתה קונה, אנא שלח לי אם יש לך שאלות, תודה לך100 % מוצרים חדשים.שם מוצר : מגדלסוג זכוכית הגדלה : טקסטיל זכוכית מגדלת משקל : משקל נטו : 457 גרם, משקל ברוטו : 490 גרםהגדלה : 2.5 מקור אור : 3 נורות לד חסכונותסוללה : 3 סוללות גודל (לבטיחות מפורשת, מוצר זה אינו מכיל סוללות, עליך להבין)שימושים עיקריים : קריאה, תחזוקה, זיהוי וכו'.מוצר זה רק מוכר זכוכית מגדלת, והתמונה אינו מכיל מוצרים אחרים.