זכוכית מגדלת זכוכית מגדלת חזקה כף יד, מתכת זקן קריאת עזרי 15 פעמים אופטי זקן קריאת עזרי זכוכית מגדלת

עשה עם שריטה, מחוסמת ברור אופטי כיתה עדשות מיועד לקשישים, סטודנטים, אנשי מקצוע, אנשים עם נמוך ראיית ניוון ואיברי. הגדלה גבוהה, עדשה בהבחנה גבוהה, קל לנשיאה, הביצוע בסדר, להרגיש בנוח, הוא פריט חיוני לעבודה באתר, הערכת תכשיטים ועבודה אחרת. את דיסקרטי ותמציתי עיצוב של ידית הוא ומאוד ידידותי למשתמש. זה עוזר טוב לקריאת עיתונים וחקירות. מסגרת מתכת מט כברמלוטש ומלוטש לחלוטין. החומר הוא מעולה, את פנימי קשה פנימי קשיחות הוא טוב, את ללבוש התנגדות הוא השפעה, ואת עגול גוף עיצוב של כל גוף עושה את יד להרגיש בנוח. העדשות עשויות עדשות אופטיות העשויות זכוכית חתוכה לבנה ברזולוציה גבוהה, פיזור קטן ובהירות חזותית טובה. אנא קרא את תיאור המוצר. לפני שאתה קונה, אנא שלח לי אם יש לך שאלות,תודה לךשם מוצר : מגדלסוג : כף יד מגדלצבע : ברונזהמסגרת חומר : אלומיניום סגסוגתחומר : לבן זכוכית עדשהמספר : 10 פעמיםהיקף של יישום : זקן קריאה, קו הערכהמוצר זה רק מוכר זכוכית מגדלת, והתמונה אינו מכיל מוצרים אחרים.