סימן היכר חתימה נייר פלא פופ עד יום הולדת כרטיס

הלוואי חד קרן לאהוב חברים או משפחה יום מאוד עם כרטיס מרשים הם בטוח להעריך. כיסוי פסים ססגוני כולל מבטאים של נייר זהב ואותיות" אתה קסום". בפנים יש פופ-אפ הפתעה מפורט של קשת, חד קרן, וכוכבים, וההודעה : "מאחלת לך יום זה פשוט מדהים כמוך.". עם עיצוב מרגש ורגש כנה, כרטיס זה הוא הדרך המושלמת לשלוח את המיטב לאחד האנשים האהובים עליכם. אמצעי כרטיס פופ אפ 5 "איקס 7.2" ומגיע עם מעטפת תיאום. הכרטיסים הידידותיים לסביבה של הולמרק מודפסים על נייר באיכות גבוהה, עשויים מנייר מיערות מנוהלים היטב. חתימת הולמרק מציעה לקונים מסוגננים קו אוצר ונחשב של כרטיסים ומתנות יוקרתיים וייחודיים המשקפים את הסגנון האישי שלהם ויוצרים רושם מיידי ומתמשך. מאחל לאחד האנשים האהובים עליך יום שמח עם כרטיס קופץ עוצר מופע. עם מסר פשוט ועיצוב מיוחד הכולל קופץ חד קרן משוכלל 3, יש הרבה מקום לכתוב פתק משלך בתוך אחד האנשים האהובים עליך. הצעה מרשימה לחגוג כל אירוע מיוחד, חברים ובני משפחה בטוח להעריך את כל נגיעות מיוחדות ירצו להציג את זה כל השנה. מותג הולמרק מוכר באופן נרחב כטוב ביותר עבור כרטיסי ברכה, אריזת מתנה ועוד. במשך יותר מ -100 שנה, הולמרק עוזרת ללקוחותיה להפוך את הרגעים היומיומיים ליפים יותר וחגיגות משמחות יותר.