Cosmo Jrtrack 2 להקת השעון החכם של הילד | להקת השעונים של הילד הניתן להחלפה | גודל אחד מתאים לכל | סיליקון

סגירת אבזם. החלפת Watchband - Cosmo JRTrack 2 כולל 5 אפשרויות צפייה בצבעים שונים כך שילדכם יכול ליהנות לערבב ולהתאים את הלהקות שלהם. כרטיסיות שחרור פשוטות באביב הופכות את ההצמדות וניתוק של צבעים שונים לרוח! להקות השעון שלנו מיוצרות עם סיליקון באיכות גבוהה עם עיצוב רצועות תאי, כך שניתן ללבוש את Cosmo JRTrack 2 בנוחות כל היום!. גודל אחד מתאים לכולם - פסי השעון של Cosmo JRTrack 2 מגיעים בגודל אחד מתאים לכולם. הלהקה משתלבת בין 5.25 "קוטר שורש כף היד 5.25". אין צורך לדאוג לקנות להקות בגודל שונה ככל שילדך גדל, הלהקות שלנו נאלצות לצמוח איתן! עם 12 חורי התאמת אבזם, ילדכם יוכל להתאים בקלות את אורך הלהקה שלהם כדי למצוא את ההתאמה הנוחה ביותר. סיליקון נוח - להקות השעון העמידות שלנו מיוצרות מחומר סיליקון רך ונוח. הם מיועדים ללבוש לאורך זמן והם קלים במיוחד לשטיפה וייבשים. סיליקון נושם וקל משקל כדי לספק נוחות כל היום. ללהקות יש עיצוב רצועות תושב כך שהרצועה העודפת לעולם אינה בדרך שלך, ואתה יכול לנתח אותה בנוחות ובנוחות. אפשרויות צבע מסוגננות - להקות צפייה בקוסמו מגיעות בחמש אפשרויות צבעוניות תוססות, מהנות, שחור, כחול, ורוד, סגול וכתום. מדוע לבחור רק אחד כשאתה יכול לקבל את כולם? בחר את הצבעים המועדפים עליך והתערבב והתאם כרצונך!. שעון גשש GPS לילדים-JRTrack 2 4 G Smartwatch של Cosmo הוא האלטרנטיבה הטלפונית הנמכרת ביותר לילדים בגילאי 5-12. בין אם ילדיכם הולכים לבית הספר, משחקים עם חברים, באימון ספורט או פעילויות אחרות בין לבין, יש שקט נפשי בידיעה שהם בטוחים ובטוחים. עם העברת שיחות דו כיוונית והודעות טקסט בהתאמה אישית, מעקב GPS של אימות 3 נקודות ותכונות בטיחות אחרות, זהו הפיתרון המושלם לשמירה על ילדיכם בטוחים ומחוברים.