כיסוי מעטפת אקריליק לוח מוקינון עם גוף קירור מאוורר עבור פי אר 1 כתום פלוס

כיסוי מעטפת פתוח ייחודי ללוח פיתוח פי-אר 1 פלוס-טי כתום, עשוי אקריליק, ניתן לראות בבירור את הטכנולוגיה שמאחורי המכונה. מארז מאוורר מלא זה עם מאוורר שנועד לשמור על פי אר 1 כתום פלוס ליטר קריר ככל האפשר לביצועים מיטביים. ברור שקוף עבור מקרה עם התקנה קלה הכנס פאי לתוך תחתון חלק, להתחבר מאוורר ולהצמיד על למעלה חלק. גישה קלה לכל היציאות וזרימת אוויר מקסימלית. מקרה חומר : אקריליק. מאפיינים : כיסוי מעטפת פתוח ייחודי ללוח פיתוח פי-אר 1 פלוס-טי כתום, עשוי אקריליק, ניתן לראות בבירור את הטכנולוגיה שמאחורי המכונה.מארז מאוורר מלא זה עם מאוורר שנועד לשמור על פי אר 1 כתום פלוס ליטר קריר ככל האפשר לביצועים מיטביים.ברור שקוף עבור מקרה עם התקנה קלה הכנס פי לתוך תחתון חלק, להתחבר מאוורר ולהצמיד על חלק עליוןקל גישה לכל יציאות זרימת אוויר מקסימליתמפרט : מקרה חומר : אקריליקמקרה צבע : קלירןמאוורר תכונות : זֶרֶם יָשָׁר מברשותמתאים עבור כתום פי1 פלוס זההערה : בשל בעיות של אפקטים של תאורה וירי זוויות, יהיה מסוים טולרנסים במוצר, בבקשה להבין.בבקשה לאפשר 0-1 סנטימטר שגיאה בשל מדידה ידנית.חבילה כולל : 1 סט אקריליק מקרה.