מאפרות סיגרים, מאפרה לסיגריה וגם לסיגריה, חומר מתכת חומר שולחן שולחן מודרני, תפאורה חיצונית, מתנות לחג

מאפרות סיגריות סיגריות : 2 חריצים לסיגר, 2 חריצים לסיגריה. אז מגש האפר הזה שניהם משתמשים בסיגריה וסיגריה. יציב ועמיד : החומר : סגסוגת אבץ ועור. סגלגל, גודל : ציר ארוך : 5.9 אינץ ', ציר קצר : 4.7 אינץ', גובה : 2 אינץ ', משקל : 400 גרם, מתאים לשימוש אישי ומשרדי. מתנה מושלמת : קישוט שולחן שולחן רטרו אידיאלי למשרד, בית (פטיו, מרפסת), בתי קפה, מלון/מתנה מיוחדת ליום הולדת, ימי נישואין, חג המולד/במיוחד המיועד למעשנים וחובבי עיצוב עתיקים, מראה את האישיות הייחודית שלך. מאפרות סיגריות סיגריות : 2 חריצים לסיגר, 2 חריצים לסיגריה. אז מגש האפר הזה שניהם משתמשים בסיגריה וסיגריה. יציב ועמיד : החומר : סגסוגת אבץ ועור. סגלגל, גודל : ציר ארוך : 5.9 אינץ ', ציר קצר : 4.7 אינץ', גובה : 2 אינץ ', משקל : 400 גרם, מתאים לשימוש אישי ומשרדי. מתנה מושלמת : קישוט שולחן שולחן רטרו אידיאלי למשרד, בית (פטיו, מרפסת), בתי קפה, מלון/מתנה מיוחדת ליום הולדת, ימי נישואין, חג המולד/במיוחד המיועד למעשנים וחובבי עיצוב עתיקים, מראה את האישיות הייחודית שלך. זהו מאפרה מפוארת של סיגריות וסיגריות רב -סיגריות מודרניות שולחן שולחן כדי להבהיר את עיניהם של כולם ולהדליק את החדר שלך. מתנה מושלמת : קישוט שולחן שולחן רטרו אידיאלי למשרד, בית (פטיו, מרפסת), בתי קפה, מלון/מתנה מיוחדת ליום הולדת, ימי נישואין, חג המולד. מיועד במיוחד למעשנים ולחובבי תפאורה עתיקים. מפרט : שם מוצר : סיגריה סיגריה מאפרים : 5.9 x 4.7 x 2 אינץ 'חומר : סגסוגת אבץ ומשקל עור : 11 גרם כריתות : מחזיק 2 סיגרים 2 סיגריות כלול : 1 X סיגריות לניתוח למשפחה, בית, בר, בית קפה, מלון, מסעדה, מסיבה, מזנון וכו '. טניוסי מבטיחים איכות ושירות. החזר מלא אם אינך מרוצה!.

Product Name:
Cigar Cigarette Ashtray
Size:
5.9 x 4.7 x 2 inches
Material:
zinc alloy and leather
Weight:
11 ounces
Capacity:
Holds 2 Cigars 2 cigarettes
Package included:
1 x Cigar Cigarette Ashtray