שחור 3 מארגן סדרן רשת חריץ, נהדר עבור דואר, חשבונות &מגבר; מסמכים. מחזיק נייר מאורגן. על ידי תחנה נייחת

1 3-חריץ שחור רשת מסמך מחזיק. 7" אורך על ידי 4 " סנטימטרים רוחב. מחזיק מסמכים, מגרדים, רשומות, מעטפות, פנקסי כתובות וכו'. נהדר לארגון קבצים, מעטפות, דואר וחשבונות. נוח עבור משרד, בית ספר ושימוש ביתי. בסדר עיצוב ואיכות טובה. צבע : שחור. נירוסטה, אבק תיגר רשת. 18 חודש כסף בחזרה להבטיח! מגה סטייצ ' רס הוא מותג שאתה יכול לסמוך עליו. אם אתה לא 100% מרוצים עם הרכישה שלך אנחנו ננפיק לך החזר מלא-טרחה משלוח!. 3 חריץ רשת נייר ארגונית מגה ניירת סדרן הוא נהדר עבור ארגון קבצים, מעטפות, דואר & חשבונות. הוא מחזיק מסמכים, מגרדים, רשומות, מעטפות, ספרי כתובות וכו'. אידיאלי לשימוש בבית, בבית הספר או במשרד!פרטי פריט-כמות : חבילה כוללת 1 סדרן-צבע : שחור-חומר : נירוסטה-מידות : 7 על 4 אינץ', בסך הכל.18 חודש כסף בחזרה להבטיח! מגה סטייצ ' רס הוא מותג שאתה יכול לסמוך עליו. אם אתה לא 100% מרוצים עם הרכישה שלך אנחנו ננפיק לך החזר מלא-טרחה משלוח!שמור על שולחן העבודה שלך מסודר ומסודר עם מארגני משרד ושולחן ממגה נייחים. ליהנות שלנו נמוך מחירים על כל משרד ארגון וציוד.בדוק עוד מאוספי הרשת שלנו על ידי העתקת אסינים אלה : ב01ה7ה6בקי ב00ה36ג 'ם ב00ה1זה2 לחץ על' הוסף לעגלה ' עכשיו!.