קמינה - מארגן גלולות חודשי 3 פעמים ביום, מארגן גלולות לחודש, מארגן גלולות ליום 30, תיבת מארגן תרופות

* פונקציונלי : חודשי גלולת תיבת עם 31 בודד גלולת מכשירי מושלם לארגון שלך רפואה והבטחת הצריכה היומית שלה. כל יום בחודש מחולק ל -3 תאים למיון כדורי בוקר, אחר הצהריים וערב. קל לשימוש : חלוקה חודשית ממוספרת של 31 יום עם איורים פשוטים המחלקים כל יום בחודש ל -3 זמנים שונים לארגון נטילת גלולות. מארגן הגלולות עשוי מפלסטיק שקוף כך שתוכלו לזהות את הגלולות על מנת למנוע החלקות. אתה יכול גם לקחת את נשלף יומי תא איתך במידת צורך. בטוח : 100% בטוח לשימוש רפואי ויומיומי, תיבת אחסון התרופות עשויה מחומר עמ', ללא ריח וריח. המכסים נסגרים היטב ומבטיחים הובלה בטוחה של כדורים. מעשי : קופסת הגלולות החודשית מיועדת לאנשים הנוטלים מספר רב של כדורים בכל יום וזקוקים לארגון טוב יותר. מודל זה מאפשר להכין את הגלולות החודשיות רק פעם אחת על מנת למנוע פיקוח. * מומלץ עבור : אנשים תחת טיפול שלוקחים גלולות מרובות וגם עבור המטפלים שלהם ובני משפחתם. מארגן גלולות זה מושלם לארגון רפואה חודשית וצריכתה, ומבטיח את בטיחותו של פאסינט.