תיבת השיש מקרה סוג פריטים מגירות, שולחן עם יהירות מכתבים - שכבה קוסמטיקה איפור מחזיק משרד, מגירות תכשיטי

פלסטיק. מגירת סוג ארגון תיבה - - -את שולחן העבודה אחסון תיבת הוא עשוי ללבוש עמיד עמ פלסטיק חומר, ביצוע זה יותר ו. שולחן עבודה אחסון מגש-רב שכבתי מגירת סוג שולחן תיבת אחסון, מאוד אופנתי ופשוט, ומעשי. רב-מגירת אחסון מקרה-וללבוש עמיד עמ פלסטיק חומר עושה את זה יותר ו. ושונות אחסון מגירה-את גודל סביר עיצוב הוא מאוד מושלם לארגון שלך הלבשה שולחן או משרד שולחן. מגירות איפור מפלסטיק-חומר פלסטי עמ', עמיד בפני שחיקה ולשימוש לאורך זמן. חבילה כולל 1 איקס אחסון תיבת תכונות-מסודר ומסודר, זה הוא פשוט נועד ונוח לאחסון שלך ושונות, תכשיטים, כמה קוסמטיקה ביתי תיבת אחסון. - פשוט ומסוגנן סגנון עיצוב יכול להתאים עם רבים ביתי דקורטיבי סגנונות מאוד גם מגירת יהירות ארגונית. - עמ פלסטיק חומר, ללבוש עמיד ועבור שימוש לטווח ארוך מגירת תכשיטי תיבה. - רב שכבתי עיצוב, אתה יכול מקום שונה פריטים בזה, מעשי ופשוט איפור ארגונית עבור יהירות. - חומר : עמ פלסטיק רב שכבתי אחסון מקרה. - צבע : לבן שולחן ארגונית מקרה. - פרימיום איכות עם מעשי עיצוב לשימוש לטווח ארוך, ביצוע שלך פריטים להיות מאוחסן מנת בית ארגון תיבה.מוצרי מידעמגירה סוג ארגון תיבה זה יהיה טובעוזר כדי לארגן שלך עבודות בית.שולחן עבודה אחסון מגש זה שולחן איפור אחסון ארגון תיבת הוא עשה ועמ פלסטיק חומר.ושונות אחסון מגירה מוצר זה הוא מצוין שולחן העבודה אחסון ארגונית כדי לעזור לך להחזיק איפור, תכשיטים קטנים או כמה פריטים קטנים אחרים.