ראש החלפת מברשת אמבטיה דויטול ראש החלפת 5 יחידות מברשת אסלה ראשי שירותים ניקוי שירותים מחליף ראשי מברשת

העיצוב הייחודי, אפקט ניקוי מעולה לשירותים ביתיים, המתאים לשירותים שונים. ראש המברשת לשירותים צפוף ועדין, לא קל לשפוך שיער, שימושי ומצוין. חומר בדרגה גבוהה, גמישות ועמידות מצוינת, קל לשימוש, לחיי שירות ארוכים. פשוט במבנה, קל לשימוש, אביזר להחלפת מברשת אסלה שימושית, אתה יכול להשתמש בו בביטחון. ראש מברשת האסלה הזה קל מאוד להתקנה ופשוט להפעלה, ומעניק לך נוחות עצומה. העיצוב הייחודי, אפקט ניקוי מעולה לשירותים ביתיים, המתאים לשירותים שונים. ראש המברשת לשירותים צפוף ועדין, לא קל לשפוך שיער, שימושי ומצוין. חומר בדרגה גבוהה, גמישות ועמידות מצוינת, קל לשימוש, לחיי שירות ארוכים. פשוט במבנה, קל לשימוש, אביזר להחלפת מברשת אסלה שימושית, אתה יכול להשתמש בו בביטחון. ראש מברשת האסלה הזה קל מאוד להתקנה ופשוט להפעלה, ומעניק לך נוחות עצומה. תיאורים אתה מחפש ראש מברשת שואב שירותים מקצועי ומשתלם? האם אתה מחפש כלי יציב, שיכול לעשות מספר עבודות בבת אחת? אם כן, אל תסתכל רחוק יותר! ראש המברשת המקצועי של שואב האסלה שלנו חייב לענות על הצרכים שלך. אחת האפשרויות הטובות ביותר עבורך. תכונות- חומר : פלסטיקה- גודל : 10. 00x8. 00x8. 00 ס"מ. החבילה כוללת 5 X ראשי מברשות אסלה.