Dell Optiplex 9020 SFF מחשב שולחני בעל ביצועים גבוהים, Intel Core I7-4790 עד 4.0GHz, 16GB RAM, 480GB

מעבד רב עוצמה - מוגדר עם מעבד סדרת הקו עבור ביצועים מהירים, אמינים ועקביים כדי להבטיח חווית מחשב יוצאת דופן. אחסון וזיכרון מעולים - בהתאמה אישית עם שטח אחסון של 480 ג'יגה -בתים של SSD לאחסון אפליקציות, משחקים, תמונות, מוסיקה וסרטים. טעון עם 16 ג'יגה -בייט של זיכרון RAM כדי לרוכסן במשימות מרובות ממהר ללא פיגור. קישוריות Wi Fi - הישאר מחובר למתאם Wi Fi. הפעל את קבצי המוזיקה המועדפים עליך עם צליל סטריאו. התחבר בקלות למסכים גדולים ומספר מרובים דרך חיבורי הווידיאו המותקנים על סיפונה. תמיכה 4 K : תמיכה בתצוגה כפולה של 4 K (3840x2160), מקלה על חיבור שני צגים בו זמנית, ותוכלו להרחיב את החלונות העובדים, לשקף תוכן או להרחיב חלון יחיד על צגים מרובים. קנו בביטחון - כל המחשבים המחודשים מגיעים עם אחריות של 90 יום ותמיכה טכנית כדי לספק ללקוחות איכות וטיפול שאין דומה להם. מעבד רב עוצמה - מוגדר עם מעבד סדרת הקו עבור ביצועים מהירים, אמינים ועקביים כדי להבטיח חווית מחשב יוצאת דופן. אחסון וזיכרון מעולים - בהתאמה אישית עם שטח אחסון של 480 ג'יגה -בתים של SSD לאחסון אפליקציות, משחקים, תמונות, מוסיקה וסרטים. טעון עם 16 ג'יגה -בייט של זיכרון RAM כדי לרוכסן במשימות מרובות ממהר ללא פיגור. קישוריות Wi Fi - הישאר מחובר למתאם Wi Fi. הפעל את קבצי המוזיקה המועדפים עליך עם צליל סטריאו. התחבר בקלות למסכים גדולים ומספר מרובים דרך חיבורי הווידיאו המותקנים על סיפונה. תמיכה 4 K : תמיכה בתצוגה כפולה של 4 K (3840x2160), מקלה על חיבור שני צגים בו זמנית, ותוכלו להרחיב את החלונות העובדים, לשקף תוכן או להרחיב חלון יחיד על צגים מרובים. קנו בביטחון - כל המחשבים המחודשים מגיעים עם אחריות של 90 יום ותמיכה טכנית כדי לספק ללקוחות איכות וטיפול שאין דומה להם.