[3 מארז] ליול למוטורולה מוטו אדג 'פלוס [דגם 2022 בלבד] מגן מסך, סרט מגן קשיות זכוכית מחוסמת 9 שעות למוטו

[תואם עם] חיתוך מדויק מיועד מוטורולה מוטו קצה בתוספת מסך מגן, כיסוי מלא, נגד שריטות, נגד טביעות אצבע. תוצרת באיכות גבוהה חומרים עם עובי של רק 0.33 מ מ, אשר מביא לך בהבחנה גבוהה וטבעי חזותי ניסיון ללא הפחתת את מסך רגיש של טלפון. [9 שעות קשיות] את 9 שעות קשיות מזג זכוכית מסך מגן מיוצר על ידי תהליך מדויק, ואת משטח יש הידרופובי ואולאופובי ציפוי. באמצעות מגן מסך זה, מסך הטלפון שלך לא ישאיר טביעות אצבעות או כתמים. [קל להתקנה] את מוטורולה מוטו קצה בתוספת מסך מגן יכול להיות מותקן בקלות, ללא כל בועות או פערים. לפני התקנת מזג סרט, אנא לנגב את טלפון מסך עם רטוב לנגב, ואז לייבש את מסך עם יבש לנגב, להשתמש אבק בולם כדי לספוג את אבק על מסך משטח, ולאחר מכן להתקין את מזג סרט. [שירות לקוחות ידידותי] חבילה כללה 3 מארז מוטו קצה + 5 גרם מסך מגן 3 מארז ניקוי ערכות. מגובה על ידי שלנו חיים החלפת אחריות 100% שביעות רצון להבטיח. אם כל שאלות או ספקות, אנא פנה אלינו באופן חופשי, אנחנו נהיה לשירותך ב 24/7.