UXZDX קופסת רקמות מצוירת חמודה, קופסת אחסון קרטון מפית, קופסת אחסון שולחן כתיבה קופסת שולחן אמבטיה קופסת

מאפיינים : PP חומר פלסטי, לא רעיל וידידותי לסביבה, עמיד, קצוות חלקים, מגע נוח, קל לטפל בו; מראה חמוד, אטום לחות ועמידות אבק. עיצוב : פה מגבת נייר סגלגל, מעשי ונוח; תכנון תחתון הניתן לניתוק, קל לסגור, נוח להחלפת מגבות נייר; עיצוב תחתון מוגבר, בסיס גבוה יותר, לא קל לקצה ויציב. שימושים : ניתן להשתמש בו על מיטת חדר השינה ושולחן הקפה בסלון. נוח לשימוש לאחר אכילת חטיפי פירות. זה מעשי ויפה; נוח לשימוש בכיור האמבטיה לאיפור ושטיפת ידיים; זה נוח למיצוי בשולחן העבודה ובלימוד; ניתן למקם גם את חדר האמבטיה קל לחלץ ויש לו מגוון רחב של שימושים. אירועים רלוונטיים : שולחן קפה בסלון משפחתי, ראש מיטות חדר שינה, משרד, אחסון אמבטיה וארגון, מה שהופך את החלל שלך למסודר ויפה יותר. ניתן להשתמש גם בנייר נייר וגם נייר גליל, ושני המפרטים מתאימים. מאפיינים : PP חומר פלסטי, לא רעיל וידידותי לסביבה, עמיד, קצוות חלקים, מגע נוח, קל לטפל בו; מראה חמוד, אטום לחות ועיצוב אבק. עיצוב : פה מגבת נייר סגלגל, מעשי ונוח; תכנון תחתון הניתן לניתוק, קל לסגור, נוח להחלפת מגבות נייר; עיצוב תחתון מוגבר, בסיס גבוה יותר, לא קל לקצה ויציב. שימושים : ניתן להשתמש בו על מיטת חדר השינה ושולחן הקפה בסלון. נוח לשימוש לאחר אכילת חטיפי פירות. זה מעשי ויפה; נוח לשימוש בכיור האמבטיה לאיפור ושטיפת ידיים; זה נוח למיצוי בשולחן העבודה ובלימוד; ניתן למקם גם את חדר האמבטיה קל לחילוץ ובעל מגוון רחב של שימושים. אירועים ניתנים לניתוח : שולחן קפה של סלון משפחתי, ראש מיטת חדר שינה, משרד, אחסון אמבטיה וארגון, מה שהופך את החלל שלכם למסודר ויפה יותר. נייר נייר ונייר גליל ניתן להשתמש, ושני המפרטים מתאימים. גודל : 16.7*14.8*14.7 ס"מ המומלץ על מפרט נייר גליל : ≤ קוטר 11.3 ס"מ*גובה 10 ס"מ המומלץ על מפרט ציור נייר : ≤ אורך 13.5 ס"מ*רוחב 10 ס"מ*גובה 7 ס"מ.