IEUDNS קופסת רקמות רטובה מפית פנים מפיות מחזיק מפיות מלבני מפיות רקמות פנים אחסון מחזיק קאדי למשרד אמבטיה

【שימוש מרובה】 : ניתן להציב את קופסת מתקן הרקמות בחדר שינה, חדר אמבטיה, סלון, חדר משפחה, משרד, חדר מלאכה או מטבח! מושלם לדירות, דירות, חדרי מעונות במכללות, קרוואנים, בקתות וחניכים. 【המתנה הטובה ביותר】 : קופסת מתקן רקמות הפנים היא מתנה מושלמת לעצמך, למשפחתך, לחבר או לאותו אדם מיוחד בחייך. 【עיצוב אסתטי מודרני】 קופסת רקמות מלבנית זו פוגשת אסתטיקה מודרנית עם פתיחה סגלגלה בחלקו העליון, כך שאתה לא צריך לדאוג לתיקו לא נוח, לשמור על הרקמות שלך בהישג יד עבור מסודר, יותר. 【בנייה עמידה חזקה】 : תיבת מתקן רקמות מורכבת מחומר PP חזק מאוד. מיועד לשימוש בסביבות אמבטיה עשירה בלחות. 【נוח לשימוש】 : מחזיק תיבת רקמות מובנה בבסיס תמיכה באביב, עובי מגבת נייר אדפטיבי, קל לקפיץ. פה עגול ורחב, קל לחלץ ללא נייר. בסיס סוג אבזם, נוח יותר להחלפת מגבות נייר. 【שימוש מרובה】 : ניתן להציב את קופסת מתקן הרקמות בחדר שינה, חדר אמבטיה, סלון, חדר משפחה, משרד, חדר מלאכה או מטבח! מושלם לדירות, דירות, חדרי מעונות במכללות, קרוואנים, בקתות וחניכים. 【המתנה הטובה ביותר】 : קופסת מתקן רקמות הפנים היא מתנה מושלמת לעצמך, למשפחתך, לחבר או לאותו אדם מיוחד בחייך. 【עיצוב אסתטי מודרני】 קופסת רקמות מלבנית זו פוגשת אסתטיקה מודרנית עם פתיחה סגלגלה בחלקו העליון, כך שאתה לא צריך לדאוג לתיקו לא נוח, לשמור על הרקמות שלך בהישג יד עבור מסודר, יותר. 【בנייה עמידה חזקה】 : תיבת מתקן רקמות מורכבת מחומר PP חזק מאוד. מיועד לשימוש בסביבות אמבטיה עשירה בלחות. 【נוח לשימוש】 : מחזיק תיבת רקמות מובנה בבסיס תמיכה באביב, עובי מגבת נייר אדפטיבי, קל לקפיץ. פה עגול ורחב, קל לחלץ ללא נייר. בסיס סוג אבזם, נוח יותר להחלפת מגבות נייר. תיאור : - 【בנייה עמידה חזקה】 : תיבת מתקן רקמות מורכבת מחומר PP חזק מאוד. מיועד לשימוש בסביבות אמבטיה עשירה בלחות. - 【שימוש מרובה】 : ניתן להציב את קופסת מתקן הרקמות בחדר שינה, חדר אמבטיה, סלון, חדר משפחה, משרד, חדר מלאכה או מטבח! מושלם לדירות, דירות, חדרי מעונות במכללות, קרוואנים, בקתות וחניכים. - 【נוח לשימוש】 : מחזיק תיבת רקמות מובנה בבסיס תמיכה באביב, עובי מגבת נייר אדפטיבי, קל לקפיץ. פה עגול ורחב, קל לחלץ ללא נייר. בסיס סוג אבזם, נוח יותר להחלפת מגבות נייר. - 【המתנה הטובה ביותר】 : תיבת מתקן רקמות הפנים היא מתנה מושלמת לעצמך, למשפחתך, לחבר או לאותו אדם מיוחד בחייך. - 【עיצוב אסתטי מודרני】 קופסת רקמות מלבנית זו פוגשת אסתטיקה מודרנית עם פתיחה סגלגלה בחלקו העליון, כך שלא תצטרך לדאוג לתיקו לא נוח, תוך שמירה על הרקמות שלך בהישג יד, יותר inchx5.91inchpackage כולל : 1 Holder Note תיבת רקמות : אנא אפשר שגיאות מעטות בגלל מדידה ידנית ומסכים שונים.