כובע UHF תדר גבוה במיוחד עבור פטל PI, קורא RFID של צריכת חשמל נמוכה קומפקטית עם תצוגת LCD 1.14 אינץ

כובע UHF עבור Raspberry Pi מגיע עם טכנולוגיית RFID גשם עם תמיכה ב- EPC Gen2 V2. מופעל על ידי Thing Magic M6e Nano UHF RFID Technology Technology המיועדת למגוון רחב של יישומים במערכות ההגנה, הבריאות, בנקים, משרדים וכו '. Thing Magic M6 E NANO UHF RFID Technology יכול לקרוא בקצב של עד 200 תגיות/שניות. ניתן להשתמש בכובע UHF זה עם Arduino או SBC שונה דרך סיכות USB או GPIO (RX/TX). 1 x כובע UHF. 5 x תגיות UHF (דבק). 1 x Codec Audio. 1 x Codec Audio. כובע UHF לפטל PI הוא קורא RFID מתקדם וקומפקטי "Ultra בתדירות גבוהה" המורכב מ- Thingmagic M6e Nano UHF RFID טכנולוגיה המיועדת למגוון רחב של יישומים במערכות ההגנה, הבריאות, בנקים, משרדים וכו ' מכיל תצוגת LCD בתכנות 1.14 אינץ ', זמזם, מגשר בורר סידורי כדי לעבור בין תקשורת GPIO ו- USB (RX/TX), USB-UART IC (אפשרות לתקשר עם יציאת USB), אנטנה משולבת ומחבר IPEX לחיבור האנטנה הנוספת ו כובע UHF זה מבוסס על קורא ה- RFID של ה- M6 E Nano של JADAK, מודול מוטבע קטן ביותר עם צריכת חשמל נמוכה במיוחד וגורם צורה זעיר. קורא RFID זה אידיאלי למכשירים ניידים המופעלים על ידי סוללות, בעלות נמוכה, קטנים, קטנים. עם פקודה טווח פלט RF מתכוונן של 0 d BM ל- +27 d BM (תוספות 0.01 d B), הכרחי לדרישות הקריאה והכתיבה של עיצובי OEM, הננו מציג כוח מדהים לגודלו. זה יכול לקרוא בשיעור של עד 200 תגיות/שניות. ניתן להשתמש בכובע UHF זה עם Arduino או SBC שונה דרך סיכות USB או GPIO (RX/TX). הננו מוצע ב- SKU יחיד לשימוש גלובלי. ניתן להגדיר אותו לתדרים במקומות גלובליים שונים, כולל אמריקה, האיחוד האירופי (האיחוד האירופי), הודו, קוריאה, אוסטרליה, סין ויפן. זה תומך בתקני EPC Gen2 V2 ו- ISO 18000-63.