ויטמן ארהב ג'פרסון ניקל 2004 - תאריך 1973

אלבום זה כולל 3 עמודים ומחזיק את כל ג'פרסון ניקל מאז 2004 (מיום 2007 עם 64 יציאות ריקות). אלבומי ויטמן כוללים שני פוסטים בתוך קלסר ה- Blue Leatherette כדי להחזיק את הדפים במקום. נקה מגלשות פלסטיק בתוך כל עמוד מבטיחות אחסון מאובטח ומאפשר צפייה בשני צידי המטבעות, עם אגודל אצבע להסרה קלה. מידע על כל מטבע מוטבע תחת היציאה עבור המטבע בדף לשנת 2007. אין מטבעות או מטיל כלולים בפריט זה. אלבום זה כולל 3 עמודים ומחזיק את כל ג'פרסון ניקל מאז 2004 (מיום 2007 עם 64 יציאות ריקות). אלבומי ויטמן כוללים שני פוסטים בתוך קלסר ה- Blue Leatherette כדי להחזיק את הדפים במקום. נקה מגלשות פלסטיק בתוך כל עמוד מבטיחות אחסון מאובטח ומאפשר צפייה בשני צידי המטבעות, עם אגודל אצבע להסרה קלה. מידע על כל מטבע מוטבע תחת היציאה עבור המטבע בדף לשנת 2007. אין מטבעות או מטיל כלולים בפריט זה. אלבומי ויטמן חזקים ועמידים בפני אדמה עם כיסוי עור מרקם כחול מעוצבים עם חריצי אגודל להסרת חלונות קלה. ניקל ג'פרסון משנת 1938 תוכנן במקור על ידי פליקס סקלאג. מטבע ג'פרסון ניקל האהוב תוכנן של SCLAG עד 2004, אז התפרקו ניקל "המסע המערבי". בכל שנה, בין השנים 2004-2006, הוטבעו עיצובים חדשים ואחוריים של ניקל ג'פרסון. במהלך מלחמת העולם השנייה, 1942-1945, השתנה הרכב ניקל ג'פרסון. שום ניקל לא שימש לייצור מטבעות ג'פרסון בתקופה זו. הניקל הללו היו עשויים 56% נחושת, 35% כסף ו -9% מנגן, שכל אחד מהם משקל 1.59 גרם. ג'פרסון ניקלס עכשיו ולפני תקופת המלחמה עשויה 75% נחושת ו -25% ניקל, שכל אחד מהם שוקל 5 גרם. כל ניקל ג'פרסון בקוטר 21.2 מ"מ.