מיטת כלבים גדולה אורתופדית רחיצה, מיטת ספת כלבים לשינה נוחה, קצף ביצה אורתופדית מיטת כלבים עם כיסוי

כיסוי לניתוק : יש רוכסן על כיסוי שלבי חיית המחמד של קצף, מה שהופך את הנוח להסיר את הכיסוי ולנקות בקלות את הכיסוי לפי מכונה או ידיים. צבע העיצוב הביתי הטרנדי תואם ריהוט בכל סגנון. לא רק עוזר טוב לחיות המחמד שלך, אלא גם תפאורה נהדרת בבית. יציב ויציב : מדרגות חיות מחמד אלה מתאימות לכל החתולים בגודל, כלבים בגודל קטן גור וכלב בינוני במשקל קל. יכולת הנשיאה של מדרגות חיית המחמד של קצף היא עד 55 קילוגרם. זה מועיל במיוחד עבור Old Dog & Old Cat שמתקשה לקפוץ, או לחיות מחמד עם בעיות משותפות. נקודות גומי בתחתית : זהו צעד כלב עם תחתית החלקה. העיצוב האנטי-החלקי על ידי הוספת נקודות גומי בתחתית מגדיל מאוד את החיכוך ומביא תחושת ביטחון לכלבך כאשר הוא צועד עליו. זה מונע את חיות המחמד שלך ליפול כאשר הם צועדים על זה. קל לשימוש : מדרגות חיית מחמד אלה מתאימות לכלבים קטנים ולכל החתולים בגודל. זה עוזר טוב לחיית המחמד שלך. עם מדרגות חיית המחמד, חיית המחמד שלך יכולה בקלות לטפס למעלה ולמטה למיטה, לספה, לשרפרף, למרפסת וכו '. פשוט להגיע לכל מקום אליו הם רוצים ללכת. הודעה : רמפות חיית המחמד ארוזות בדחיסת ואקום. לאחר פירוק החבילה, הקצף יחזור במהירות לצורת גרם המדרגות המקורית שלו. בדרך כלל לוקח 22 ~ 24 שעות כדי לחזור באופן מלא לגודל המרבי. שירות לאחר מכירות משביע רצון של 100% : אם אתה זקוק לעזרה כלשהי לאחר רכישת מדרגות הכלבים, אנא אל תהסס לפנות אלינו. אנו מחויבים לספק ללקוחות מוצרים באיכות גבוהה יותר ושירות לקוחות מעולה. אנו נעזור לך לפתור את כל הבעיות שלך בהקדם האפשרי ולספק לך את חווית הקנייה המשביעה ביותר. ספוג צפיפות גבוהה : מדרגות הכלבים שלנו מצוידות בחומר ידידותי לעור וספוג צפיפות גבוהה. לספוג בצפיפות גבוהה יש חוסן חזק וזה לא קל לעיוות מזרח. מדרגות חיית המחמד של קצף נוחות ויציבות עבור הכלב שלך לדרוך. חיות המחמד שלך לא ייפגעו אפילו שהם פגעו בזה בטעות. כיסוי לניתוק : יש רוכסן על כיסוי שלבי חיית המחמד של קצף, מה שהופך את הנוח להסיר את הכיסוי ולנקות בקלות את הכיסוי לפי מכונה או ידיים. צבע העיצוב הביתי הטרנדי תואם ריהוט בכל סגנון. לא רק עוזר טוב לחיות המחמד שלך, אלא גם תפאורה נהדרת בבית. יציב ויציב : מדרגות חיות מחמד אלה מתאימות לכל החתולים בגודל, כלבים בגודל קטן גור וכלב בינוני במשקל קל. יכולת הנשיאה של מדרגות חיית המחמד של קצף היא עד 55 קילוגרם. זה מועיל במיוחד עבור Old Dog & Old Cat שמתקשה לקפוץ, או לחיות מחמד עם בעיות משותפות. נקודות גומי בתחתית : זהו צעד כלב עם תחתית החלקה. העיצוב האנטי-החלקי על ידי הוספת נקודות גומי בתחתית מגדיל מאוד את החיכוך ומביא תחושת ביטחון לכלבך כאשר הוא צועד עליו. זה מונע את חיות המחמד שלך ליפול כאשר הם צועדים על זה. קל לשימוש : מדרגות חיית מחמד אלה מתאימות לכלבים קטנים ולכל החתולים בגודל. זה עוזר טוב לחיית המחמד שלך. עם מדרגות חיית המחמד, חיית המחמד שלך יכולה בקלות לטפס למעלה ולמטה למיטה, לספה, לשרפרף, למרפסת וכו '. פשוט להגיע לכל מקום אליו הם רוצים ללכת. הודעה : רמפות חיית המחמד ארוזות בדחיסת ואקום. לאחר פירוק החבילה, הקצף יחזור במהירות לצורת גרם המדרגות המקורית שלו. בדרך כלל לוקח 22 ~ 24 שעות כדי לחזור באופן מלא לגודל המרבי. שירות לאחר מכירות משביע רצון של 100% : אם אתה זקוק לעזרה כלשהי לאחר רכישת מדרגות הכלבים, אנא אל תהסס לפנות אלינו. אנו מחויבים לספק ללקוחות מוצרים באיכות גבוהה יותר ושירות לקוחות מעולה. אנו נעזור לך לפתור את כל הבעיות שלך בהקדם האפשרי ולספק לך את חווית הקנייה המשביעה ביותר. ספוג צפיפות גבוהה : מדרגות הכלבים שלנו מצוידות בחומר ידידותי לעור וספוג צפיפות גבוהה. לספוג בצפיפות גבוהה יש חוסן חזק וזה לא קל לעיוות מזרח. מדרגות חיית המחמד של קצף נוחות ויציבות עבור הכלב שלך לדרוך. חיות המחמד שלך לא ייפגעו אפילו שהם פגעו בזה בטעות.